Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már olyan, hogy szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy szex végére majdnem öntudatlan, félájult állapotba került a barátnőd (feleséged)?

Figyelt kérdés

Mi váltott ki ilyen extrém gyönyört, élvezetet?

30f

jan. 12. 10:57
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
25%

Volt ilyen

Mosógépre ültetve dugtam meg kegyetlenül úgy hogy elájult szegénykém hidegvizes borogatást kellett rá tennem mire észhez tért

jan. 12. 14:58
 12/35 anonim ***** válasza:
85%
Nőként swinger klubba láttam már ilyet. Élőben elég durva.
jan. 12. 18:00
 13/35 anonim ***** válasza:
46%
Volt. Sorozatélvező volt a lány, aztán a vége felé már nem igazán volt magánál, nagyon megdugtam mindenhol. Még 10 perccel a vége után is kb 180 volt a pulzusa, tette a kezem a mellkasára. (Nem magyar lány volt, nagyon beszélgetni nem tudtunk.)
jan. 12. 19:33
 14/35 anonim ***** válasza:
49%
Igen volt egy ilyen csajom,10 percre a nevèt is elfelejtette olyan àllapotba került ma is szivesen emlékszem vissza rà
jan. 13. 05:51
 15/35 anonim ***** válasza:
56%
Szinte mindig remegve élvez el a feleségem,igaz hosszasan nyalom ,a csiklóját újjal dörzsölöm nyelvel izgatom,Ő el élvez jó párszor mire én egyszer.Néha vastag dildóval is meg "dugom",azt is imádja, Sok orgazmusa van ,az ágyból nagy sokára tud csak ki keveredni úgy remeg.
jan. 13. 08:28
 16/35 anonim ***** válasza:
48%
Csak egyszer. Meg voltam ijedve, hogy valami történt vele, 5 perc után tért magához. Addig csak kapkodta a levegőt
jan. 19. 22:32
 17/35 anonim ***** válasza:
29%

Volt.

Még 25 éves koromban az akkor 24 éves barátnőm. Sorozatélvezés váltotta ki belőle.

jan. 20. 14:13
 18/35 anonim ***** válasza:
27%

Nem volt ilyen.

Viszont olyan volt, hogy remegett és elkezdtek folyni a könnyei. Kérdeztem, hogy azért sír mert fáj neki? Erre azt mondta, hogy nem, azért sír mert annyira jó, hogy keményen dugtam. Amúgy a szeretője voltam és a pasija nem dugta mert lelki bajai voltak.

Volt egy másik eset. Neten kerestem dugópartnert. Találtam is egy kicsit túlsúlyos lányt. Kb voltam 20 éves. Majd szét durrantam. Akkoriban sokkal jobban bírtam a szexet mint most. Valahogy dugás közben ki tudtam kapcsolni az agyamat.

Lényeg, hogy betámadtam a csajt hátulról, ő nem bánta,egyáltalán és elkezdtem hátulról dugni kb 50 perc, egy óráig. Nyüszített minden baja volt. A végén kicsúszott a farkam egy pillanatra és vissza akartam tenni, de nem tudtam. Ő meg mondta, hogy úr isten úgy meg dugtál, hogy begörcsölt a hüvelyem. Utána szépen megetetett, mindenféle finom kajával kínált és csak mosolygott. Mintha így,szerette volna fiszonozni, hogy jól megkapta a magáét.

Jó lenne ma is ilyeneket átélni, de azóta sokkal kevésbé bírom az iramot. Akkor meg sokszor az volt a baj, hogy nagyon sokára tudtam csak elélvezni.

jan. 20. 14:28
 19/35 anonim ***** válasza:
59%

Tavaly nyáron egy kerti bulin ..igaz csak 10 perces volt a mennet hátulról döngetem a nőt(férjes)ki volt éhezve hónapok óta nem kapot a férjétől.Úgy remeget hogy nem tudod menni,alig kapot levegőt,csak feküdt az asztalon . Később

1 héten belül párszor még le szopott, kérte hogy dúgjam mint leg utoljára de nem lett semmi aktus.

jan. 20. 18:15
 20/35 anonim ***** válasza:
20%

Miért lettem lepontozva?

18-as voltam.

jan. 21. 09:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!