Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt olyan alkalom mostanában,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan alkalom mostanában, az elmúlt időszakban, amikor olyan tényleg frankó módon, úgy igazán, valami istentelenül szanaszéjjel megcsináltad a feleséged/párod?

Figyelt kérdés

okt. 25. 23:34
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
A szeretőmmel csináltuk.
okt. 26. 00:44
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
Fuhhhhh igen
okt. 26. 01:21
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
mi is a szeretőmmel keményen toljuk.
okt. 26. 06:18
 4/6 anonim ***** válasza:
40%
Aha
okt. 26. 08:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Nemrég hajnalban spontán mind ketten felkelünk és össze gabajodtunk le ment szopni én nyaltam ,oldalt fekve be tettem neki úgy élvezett el párszor.Nem szokta hagyni de most hagyta hogy közben dőrzsöljem neki és 20év alatt ekkora még nem volt a csiklója dórzsöltem miközben dugtam úgy is elélvezett.Ki vettem le ment szopni aztán négykézláb hátulrol toltam neki akkor is elélvezet összesen vagy 7szer megfogtam a kis derekát magamra húztam és mind bele engedtem,meg beszéltük ez volt tán a legjobb sexünk az elmúlt 20 évben ő 39 én 40
okt. 27. 07:18
 6/6 A kérdező kommentje:

"magamra húztam és mind bele engedtem"

👍👍

okt. 27. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!