Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak többségének a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többségének a vékony vagy a husis nők jönnek be jobban? 40es,50es korosztályt kérdezem.

Figyelt kérdés

tegnap 20:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az összkép sokkal fontosabb mint +/- pár kg! A 170/80-nál sem mindegy milyen az arc, a kisugárzás és a 80 kg hogy oszlik el. Körte alkat (csak egy nagy hájas hátsó), vagy egyenletesen nőies (cici és popsi egyaránt van).

Sokan keverik a nőies és a dagadt fogalmát - nem ugyanaz a kettő! Salma Hayek nőies (nem lehet nádszálnak mondani), Melissa McCharty dagadt.

tegnap 21:30
 12/15 A kérdező kommentje:
Sokat sportolok, tornázok nem mind hály ami rajtam van. A fenekem arányos a mellemmel. Csak informatív kérdeztem mert szerintem kéne fogyni a férjem szerint pedig pont jó így. Nőies.
tegnap 21:35
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 két sport között: háj - pontos j-vel írják, szívesen :)
tegnap 21:51
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊
tegnap 21:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Legjobb barátnőm elég husis, dr a szó jó értelmében. Jutott mindenhova is nagy popsi nagy cici. Szexuális kisugárzás, magabiztosság. Parkapcsolat téren nincs szerecse, szexuális élete annál jobb. Én alacsony cuki lány (mások elmondása szerint).
tegnap 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!