Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak többségének a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többségének a vékony vagy a husis nők jönnek be jobban? 40es,50es korosztályt kérdezem.

Figyelt kérdés

jan. 11. 20:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%

Az összkép sokkal fontosabb mint +/- pár kg! A 170/80-nál sem mindegy milyen az arc, a kisugárzás és a 80 kg hogy oszlik el. Körte alkat (csak egy nagy hájas hátsó), vagy egyenletesen nőies (cici és popsi egyaránt van).

Sokan keverik a nőies és a dagadt fogalmát - nem ugyanaz a kettő! Salma Hayek nőies (nem lehet nádszálnak mondani), Melissa McCharty dagadt.

jan. 11. 21:30
 12/20 A kérdező kommentje:
Sokat sportolok, tornázok nem mind hály ami rajtam van. A fenekem arányos a mellemmel. Csak informatív kérdeztem mert szerintem kéne fogyni a férjem szerint pedig pont jó így. Nőies.
jan. 11. 21:35
 13/20 anonim ***** válasza:
#12 két sport között: háj - pontos j-vel írják, szívesen :)
jan. 11. 21:51
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊
jan. 11. 21:53
 15/20 anonim ***** válasza:
Legjobb barátnőm elég husis, dr a szó jó értelmében. Jutott mindenhova is nagy popsi nagy cici. Szexuális kisugárzás, magabiztosság. Parkapcsolat téren nincs szerecse, szexuális élete annál jobb. Én alacsony cuki lány (mások elmondása szerint).
jan. 11. 21:57
 16/20 anonim ***** válasza:
Ne legyen vékony de kövér sem. 170/70 az idealom. De kipróbálnám veled is kérdező!
jan. 12. 05:33
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
a husis az izmosat jelent te barom,.mert az izom az maga a hús amire te gondolsz az nem húsis hanem zsiros
jan. 12. 08:44
 18/20 anonim ***** válasza:
Elsőre nagIn soknak hangzik..,én 175 vagyok 69 és van rajtam mit fogni.. esetleg tegyél be fotót hasonló alakról mint te,mert tény ,hogy mindnekin másképp mutat ..
jan. 12. 15:41
 19/20 A kérdező kommentje:

[link]

Így nézek ki.

jan. 12. 16:15
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem a kifejezetten vékony, kis mellű lányok jönnek be nagyon.

30f

jan. 12. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!