Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet igaz az hogy a 10 cmes vékony mérettel is lehet orgazmust okozni a nők többségének?
Figyelt kérdés
2023. nov. 17. 12:11
2/21 anonim válasza:
Kizárt!
Annyiba jó hogy análnál nem fáj.
De orgazmust okozni vele?
3/21 anonim válasza:
Ezt a humor kategóriában tedd fel.
4/21 A kérdező kommentje:
De ha újjal is lehet?
2023. nov. 17. 12:25
5/21 anonim válasza:
Az nem olyan ha neked kiverik vagy egy nedves szűk punciba élvezel el? Nem igaz?
6/21 anonim válasza:
Szerintem simán lehetséges. Nekem van játékszerem ugyanilyen paraméterekkel, vastagságra meg akkora mint a hüvelykujjam, azt se mondanám hogy nagy kezem van. Teljesen jól működik, sosem volt problémám vele és orgazmust is könnyen el tudok vele érni.
7/21 A kérdező kommentje:
6. Végre egy normális válasz ami az igazságot mondja....
2023. nov. 17. 12:35
8/21 anonim válasza:
Kamu.
El lehet 10 centistől élvezni de az vibrál.
9/21 anonim válasza:
A mai nőknek már az átlag 14-15 centi is kevés. Mit akarsz te 10 centivel? 😂
10/21 anonim válasza:
Az ujjad teljesen másképpen mozog. Nekem is van kb 10centis vibrátorom, de az rezeg, csilkóra való, nem hüvelyre. Az átlag hüvelyhossz durván 9cm, ami izgalom hatására gond nélkül a duplája lesz, majd vissza áll. Itt mindenki le van pontozva, aki nem állítja, hogy kicsi métettől is sikítva élvez, de én bevallom, az említett mérettel esélytelennek gondolom az orgazmust. Az más kérdés, hogy orgazmust másképp is lehet okozni, meg vannak megoldások mint pl a péniszköpeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!