Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tapasztalat álló szexben?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalat álló szexben? Csaj felkapva ölben.

Figyelt kérdés
A barátnöm megkért rá, de nem tudtam sokáig tartani. Csalódott lett kicsit ezért.

jan. 9. 17:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy csajjal bírtam. Picike volt így kb 8-10 percig dugtam így.

Volt egy nimfómán barátnőm. Súlyban jóval nehezebb volt kb 60-64.

Kb 2-3 lökés után nem bírtam. Fel volt háborodva, hogyhogy nem bírom.. nem is voltunk sokáig együtt..

jan. 10. 11:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

11 vagyok.

Azt még hozzá teszem, hogy azért sem ment több mert nem segített. Vannak nagyon ügyes lányok akik érzik, hogy tudnak a pasinak segíteni és vannak akik egyáltalán nem érzik ezt és csodálkoznak, hogy hát miért nem megy..

jan. 10. 11:29
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszi a sok hasznos véleményt! Legutóbb hétvégén már jobban ment! Tovább bírtam így.
jan. 13. 14:45
 14/18 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem izgató és kellemes így a szex , főleg ha egy másik pasi tartja neked addig a csajt , még te dugod .
jan. 13. 15:08
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Barátommal szoktunk állva szexelni zuhanyzás közben. Imádom. 24/N.
jan. 13. 20:52
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy 50 kg körüli apró csajjal ez nagyon izgató tud lenni, afölött azért már kihívás.
jan. 14. 06:25
 17/18 anonim ***** válasza:
83%
El kell dönteni szexeltek vagy súlyemelést csináltok.
jan. 14. 13:14
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Edzésben lévő, jó fizikomú, leginkább fiataloknak való póz! Valamikor még én is/mi is csináltuk. F.
jan. 14. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!