Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Kamaszkorban beszélgette...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Kamaszkorban beszélgettetek lányokkal a f@szverésről?

Figyelt kérdés

jan. 7. 22:37
1 2
 11/15 Noren1989 ***** válasza:
72%
Én sem beszélgettem. Kerültek, mint a véres rongyot.
jan. 8. 05:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy lány volt akivel beszélgettem erről a témáról,viszont vele csináltam is. Ő hozta fel és kezdeményezte,én nem mertem volna.
jan. 8. 06:56
 13/15 anonim ***** válasza:
26%

Általánosban volt téma ez 8-ik vége felé.

De nem én hoztam fel, hanem a csajszik.

Aztán kíváncsiságból az egyik végignézte, aztán rajtam gyakorolt, majd már egymáson.

Terjedt a hír köztük, így még ketten jöttek az osztályból😁

Szakközépben meg kaptam egy levelet órán, hogy beszélni akarnak velem szünetben.

Alig bírták kinyögni, igazából azt akarták kérdezni, hogy hogy kell jól szopni. Mondtam, hogy ez gyakorlati kérdés nem elméleti, át kell jönni és gyakorolni kell.

A két csajból az egyik a lakásunk előtt várt suli után. Kapott okatatást!😜

jan. 8. 09:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem beszéltem, hanem csináltam velük!
jan. 8. 10:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 13 évesen chateltem egy pasival aki elmagyarázta hogy azért fontos kiverni mert különben álmában jön
jan. 8. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!