Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel szórakozó helyet üzemeltettem sok nő alkalmazottam volt.Legtöbbel barátságos viszony és sokat beszélgettem velük.A lényeg :5-4 már esett át erőszakos kalandon.Tényleg ilyen nagy a százalék ?
Te Igazságosztó, te...
Holnapra találj ki valami jobbat.
Ajánlom olvasásra. 100 éve még csak itt tartottunk. Gondolatébresztő.
Engem az első tini barátom 17évesen megerőszakolt, csak mert 4 hónap után sem voltam hajlandó vele lefeküdni. Sokáig utánna nem is volt senkim. Majd a következő barátomnak elmeséltem mindent, úgy éreztem így a helyes. Rengeteg frusztrációm lett ebből inkább tudjon róla. Annyira felhúzta magát hogy ő tényleg elment és összeverekedett azzal aki ezt megtette velem. Azóta már eltelt jó pár év. Már nincs bennem félelem ha hozzám ér egy férfi, egyedül ha az arcom felé nyúlnak hirtelen, vagy váratlanul akkor rezzenek össze. A mostani párom semmit sem tud és szeretném ha ez így is maradna.
Lehet tényleg kamu a poszt de az én esetemből kiindulva bármit el tudok hinni.
7es vagyok, de a 4es nem én vagyok!
Nem vagyok benne biztos hogy kamu, de a kommentem akkor is vicces, ha tényleg ilyen jampi vagy, akkor lehet hogy tényleg megfilmesítik az életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!