Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik hány százaléka meri bevallani ha már nem tetszik amit otthon kaphatna ,de már nem tetszik?
Figyelt kérdés
Miért nem mondják el a partnernek, hogy szarul nézel ki, màsra vágyom, kényszerűség miatt vagyok csak veled. Még sorolhatnám napestig a miérteket, de igazából miért nem léptek sokan ha baj van otthon?#Szex nélkül együtt lenni
máj. 26. 08:41
1/3 anonim válasza:
Mert egy tartalékosnak tekintik azt a nőt, aki eddig megtisztelve osztotta meg az életét velük. S egyszerre két "lovat akarnak megülni, csak szerencsére sok a két l"ló közé esik. S ráb.szik a sompolygásra. De ennek a hátterébe az van, hogy azt a kevés jót ami sokszor nem a nő hibája, mert beleunt hogy nem kap semmit, így ő se erőlteti túl a dolgokat, még azt se merik kockáztatni.
2/3 anonim válasza:
Mert a legtöbb nő iszonyúan hisztis lesz, ha valami olyat mondasz, amit nem akarnak hallani. Ezt már gyerekkorunkból megtanuljuk legtöbben a szülők által, lánytesó által, a lányok a suliban, stb.
Ennek ellenére én pl kialakítottam lassan úgy a kapcsolatunkat, hogy megtudjuk ezeket beszélni. Megmondtam én is a barátnőmnek, mikor 2 év után kezdte nagyon elengedni magát, hogy nem tetszik, hogy már nem öltözködik olyan szexisen, mint az elején, hogy már kevés a szex, stb. Kommunikálunk, újra és újra meg kell hódítsuk egymást időközönként.
3/3 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó 2#-es :)
máj. 26. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!