Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mert nem nyelem le?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mert nem nyelem le?

Figyelt kérdés
Miért okoz ez problémát hogy nem engedem a számba élvezni, és lenyelni még úgy sem vagyok hajlandó? Kóstoltam,tehát nem vaktában mondom hogy nem jó, még sem érthető a dolog számára. Dohányzik,alkoholt rendszeresen fogyaszt, és húst is rendszeresen eszik,tehát több oka is van annak hogy ne legyen "ízletes". És a legnagyobb problémám az,hogy ezt másoknak is ecseteli, hogy nem akarom csinálni. Mit lehet ezzel a helyzettel kezdeni? Már elég rosszul érzem magam emiatt
tegnapelőtt 09:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

9-es hölgy,s egyben kérdező!

Tehát ha jól értem(bocsi,ha picit nyers vagyok),de ő nem nyal ki,Te meg azért sz.pd le?

Az igen!

Én ugyan szingli pasi vagyok,de sohasem vártam el egy nőpartneremtől olyat,amit én fordítva ne tennék meg!

Mondjuk én magamtól is megteszem,mert imádok p.ncit nyalni,akár egymás utáni több élvezésig!

Tehát a pasid egy önző állat,már bocsi.

Semmi keresni valótok nincs egymás mellett szerintem,ha ilyen marad a szitu,s nincs adok-kapok!

tegnapelőtt 10:22
 12/20 anonim ***** válasza:

Azt soha nem hallottam még, hogy a húsfogyasztástól rossz íze lehet, a dohányzást mondjuk tudom.

De amúgy tényleg egy önző tahónak tűnik az ürge. Szerintem gondolkodj el rajta, hogy tényleg szükséged van-e erre.

tegnapelőtt 10:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy majd lesz aki lenyeli neki.
tegnapelőtt 10:28
 14/20 A kérdező kommentje:
Én szeretem orálisan kényeztetni, nem ez a probléma forrása. Azt is megértem ha ő nem szereti csinálni. Sosem szerette,erről beszéltünk már korábban. Csak akkor olyan dolgot ami plusz ne kényszerítsen rám,ha ő viszont cserébe semmit nem tesz,és ez mellett szóvá sem teszem. Nem a kommunikáció a probléma mert beszélünk róla,hanem az hogy nem jut el a-bol b-be
tegnapelőtt 10:34
 15/20 anonim ***** válasza:

Kérdező te aztán hülyeségeket írsz.

Az hogy húst eszik semmit nem változtat rajta.

Sokall többet ront a tartósított , az E és a többi nem természetes adalék anyag.

tegnapelőtt 10:57
 16/20 anonim ***** válasza:
* mesteséges adalék.
tegnapelőtt 10:58
 17/20 A kérdező kommentje:
A hús sokat ront az ízén, ezt tapasztaltam korábban is. Az állítás nem hamis
tegnapelőtt 11:03
 18/20 anonim ***** válasza:

Baj, ha az a baj, hogy nem nyeled le.

A mostani párom pl utána elmegy, kiköpi, de ő ilyen, és kész, előtte volt olyan párom, aki pedig mindig lenyelte.

Én örülök,ha orálisan kényeztet a párom, hogy utána mit csinál a cuccal, az ő dolga...

tegnapelőtt 11:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Na várj ha nem nyal ki téged akkor baromi egyszerű a dolog. Egy szerencsétlen sz.ros gyökér az illető, az ilyet ki kell rúgni. Jön helyette egy lovag aki rongyosra nyalja a hamvas puncidat és magától még a segged is kinyalja és nem erőltet semmit. Ne pazarold az időd gyökerekre, amilyen férfi finnyáskodik a puncitól az selejt.
tegnapelőtt 12:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Kárpótold valami mással. Hova szokott élvezni a végén? Engedd neki arcra, vagy a cicidre, vagy ahova ő szeretné, a szádon kivül. Vagy dumáljátok meg, hogy mehet a szádba, de utána kiköpöd a cicidre például, az is nagyon izgató látvány tud lenni.
tegnap 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!