Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mert nem nyelem le?
9-es hölgy,s egyben kérdező!
Tehát ha jól értem(bocsi,ha picit nyers vagyok),de ő nem nyal ki,Te meg azért sz.pd le?
Az igen!
Én ugyan szingli pasi vagyok,de sohasem vártam el egy nőpartneremtől olyat,amit én fordítva ne tennék meg!
Mondjuk én magamtól is megteszem,mert imádok p.ncit nyalni,akár egymás utáni több élvezésig!
Tehát a pasid egy önző állat,már bocsi.
Semmi keresni valótok nincs egymás mellett szerintem,ha ilyen marad a szitu,s nincs adok-kapok!
Azt soha nem hallottam még, hogy a húsfogyasztástól rossz íze lehet, a dohányzást mondjuk tudom.
De amúgy tényleg egy önző tahónak tűnik az ürge. Szerintem gondolkodj el rajta, hogy tényleg szükséged van-e erre.
Kérdező te aztán hülyeségeket írsz.
Az hogy húst eszik semmit nem változtat rajta.
Sokall többet ront a tartósított , az E és a többi nem természetes adalék anyag.
Baj, ha az a baj, hogy nem nyeled le.
A mostani párom pl utána elmegy, kiköpi, de ő ilyen, és kész, előtte volt olyan párom, aki pedig mindig lenyelte.
Én örülök,ha orálisan kényeztet a párom, hogy utána mit csinál a cuccal, az ő dolga...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!