Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mert nem nyelem le?
Figyelt kérdés
Miért okoz ez problémát hogy nem engedem a számba élvezni, és lenyelni még úgy sem vagyok hajlandó? Kóstoltam,tehát nem vaktában mondom hogy nem jó, még sem érthető a dolog számára. Dohányzik,alkoholt rendszeresen fogyaszt, és húst is rendszeresen eszik,tehát több oka is van annak hogy ne legyen "ízletes". És a legnagyobb problémám az,hogy ezt másoknak is ecseteli, hogy nem akarom csinálni. Mit lehet ezzel a helyzettel kezdeni? Már elég rosszul érzem magam emiatttegnap 09:47
1/20 anonim válasza:
Dobd ki 🤷🏼♂️
Sajnos túlságosan csak a maga érdekeit nézi nem ért meg téged
2/20 Mélybenyomás válasza:
Gondolom már vágyik rá és szerené ezt a vágyát is megélni.. Nem kell csinálnod, ha nem akarod, de akkor mindig lesz egy hiányérzete ami nem zeljesül be és az nem olyan jó dolog..
3/20 anonim válasza:
Semmit, en sem csinalom. Nyelje le o!!!
4/20 anonim válasza:
Az ondó sosem lesz ízletes. Nem azért nyelik a lányok, mert vatta cukor íze van, hanem mert ezzel mutatják ki a szerelmüket
5/20 anonim válasza:
Azért lehet javítani az izén. Az enyém elég finom. Amúgy egy paraszt a pasid. Abban esetleg engedhetsz hogy szájba aztán kiköpöd, de az sem elvárás. A k nyelés meg pláne.
6/20 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy az övének undorító íze van, korábbi pasimnak pedig incsiklandozóan finom volt szóval azt szinte követeltem szóval nem velem van a baj hanem veled. Erre köpni nyelni sem tud majd. Ha ezzel továbbra is problémája van nyelje le előtted a sajátját ha nem hisz neked.
7/20 anonim válasza:
miért okoz gondot. mostantól orálnál a pasi álljon le élvezés előtt és váltson kézre, és megkapod az okát. csak így csinálja neked és rájösz. ő folyamatosan nyeli ami belőled jön. több is össze jön neked, és a tiédet muszáj lenyelni, mig te közbe kiengedheted. rendben lenne neked így az orál, vagy te is önző vagy, és elvárod, hogy végig csinálja?
8/20 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki fogja vissza egy kicsit a bagót és a sörözést, egyen édesebb gyümölcsöt és nem fogok problémázni rajta,de nem hatottam rá. Egyébként nem lenne ellenvetésem,a korábbi partnereimmel is csináltam,sosem okozott problémát,csak most..
tegnap 09:59
9/20 A kérdező kommentje:
Hetes,ő nem kényeztet szájjal,ez a másik problémám,de ezt el varrom magamban 😁 nem vagyok önző,sosem erőltettem neki hogy csinálja, de akkor ne legyen fordítva is elvárás
tegnap 10:01
10/20 anonim válasza:
Élvezzen a szádba aztán egyből smárold le meg dugd át a nyelved hogy tudja miről van szó :D
De amúgy egy ilyen tahót nem erőltetnék magamra. Nem a szájba élvezés probléma miatt hanem ahogy ezt kezeli. Biztos nem maradnék olyan pasival aki másoknak panaszkodik arról milyen vagyok az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!