Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy nő azért nem felszik le veletek, mert attól fél, hogy megbánná a dolgot, ha valami miatt szétmennétek?

Figyelt kérdés
Szűz még a nő.
jan. 6. 09:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az duma, hogy mi lenne, ha... Alapvetően, ha két év alatt nem bújt veled ágyba, akkor ott komoly baj van. Nagy eséllyel aszexuális vagy frigid! Ezen típusú nőknek és férfiaknak a szociális viszonyra még lehet igénye, miközben a testi vonzalom nem játszik szerepet a kapcsolatban.

Egyesekben mindez nem tudatosodik, csupán azt tudják, nem kívánják a szexet. A magasabb IQ szinten élők és/vagy tanultabbak többségének már tudatos a szexuális és egészségügyi gondolkodása. Képesek tudatosan élni, dönteni. Ez persze életkor előrehaladtával (élettapasztalattal, bölcsességgel) is fejlődik.

Nekem van több ismerősöm, akik tisztában vannak aszexualitásukkal és aszerint keresnek párt maguk mellé, vagy éppen nem keresnek senkit. Van haverom (férfi), aki fotós, szebbnél szebb modelleket is fotóz, ám szexuálisan nem vonzza őt sem pasi, sem nő. Neki pl. együttélésre sincs igénye, egyedül érzi jól magát. Azt szokta mondani, a szépséget értékeli, de nem érez szexuális vonzalmat, izgalmat.

Legjobb barátom próbálkozik, de testiség nem érdekli őt sem, neki több női barátja van, akik szintén csak szociális viszonyt igényelnek, testiséget nem. Tartós viszonyai is voltak, ám mind szex nélküli. Ő még nem is csókolózott soha.

Nagyjából olyanok, mint az Agymenők televíziós sorozatban Sheldon Cooper

karaktere.

Kedves kérdező! Szerintem Te magad is rég rájöttél, ebben a viszonyban nem lesz soha szex. Egyértelmű, ebbe már rég beletörődtél, csupán szexuális vágyaid olykor felszínre törnek és felforgatják életed. A szociális viszonyban jól érzed magad pároddal, ami mindenki számára előrébb áll a fontossági listán egy párkapcsolatban a szexszel szemben.

Jómagam változatos és igen tartalmas szexuális életet tudhatok magam mögött. Második házasságomban élek, amelyben nejem pár éve teljesen frigiddé vált. Eleinte magam is küszködtem a helyzettel. Néha vitát szítottam, ám nejem ekkor mély hallgatásba burkolózott, amolyan struccpolitika módon. Nála maximálisan tabutéma mindez, nem hajlandó beszélni ezekről. Segítséget nem kért sem tőlem, sem szakemberektől. Ő régen mindenben partnerem volt, nagyon tüzes, fantáziával megáldott szexpartner volt. Így vele még rosszabb a helyzet, hiszen párod fix hozzáállásával szemben ő 180 fokos fordulatot vett. Nem is tudom megérteni, miként képes valaki teljesen megváltozni. Mindeközben szociális viszonyunk kiegyensúlyozott maradt. Házasságunk egyfajta baráti, lakótársi viszonnyá változott. Amióta beletörődtem a megváltoztathatatlanba, jól megvagyunk. (Nagyjából két éve kimondta, őt nem érdekli, hol és miként oldom meg az igényeimet, de őt hagyjam békén. Azóta próbálkoztam ismerkedni szexkapcsolatra keresni partnert. Nincs bennem nagy lendület, mivel a szociális viszony megvan, ami leköti életem nagy részét. Nem szeretem a szerető szót, de egy éve volt egy, és fél éve van most is egy nagyon szép és szimpatikus harmincas csaj, akivel időnként találkozunk pár órára. Beszélgetni is szeretünk, minden más térten is nagyon egy rugóra járunk, de neki is van élettársa, akibe szerelmes, ám attól a testiséget nem kapja meg. Ők gyermekkoruk óta alkotnak egy párost.

53F

ui.: gondolkodj el azon, vagy együtt maradtok, de nyitott kapcsolatban és akkor mással keresel intim élményeket, vagy kiiktatod a szexet a fejedből és folytatjátok így. Harmadik lehetőség a szakítás és keresel mást, akivel minden stimmel. Utóbbi megoldás akkor is lényeges, ha családot is szeretnél saját gyermekekkel.

Nagyapám, aki pedig még az 1900-as évek előtt született, mondogatta, akkor megfelelő egy házasság / párkapcsolat, ha egyaránt megértik egymás ágynál és asztalnál. Nagy igazság!

jan. 9. 15:23
 12/13 A kérdező kommentje:
Orálisan voltunk már együtt, de azt is ritkán igényelte.
jan. 10. 14:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Az élet úgyis elmúlik, csak kicsit unalmasan és lassabban.
jan. 26. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!