Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy nő azért nem felszik le veletek, mert attól fél, hogy megbánná a dolgot, ha valami miatt szétmennétek?

Figyelt kérdés
Szűz még a nő.
tegnap 09:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez benne van a pakliba. Várnék valameddig.
tegnap 09:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Memnyi idős?
tegnap 09:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha ezt gondolja, akkor valamiért nincs meg benne teljes bizalom és elköteleződés. Sokféle oka lehet: a férfi okot ad féltékenységre, vagy a lány kacsingat esetleg másfelé… ez csak találgatás, érdemes lenne őszintén beszélgetni erről.
tegnap 09:34
 4/10 anonim válasza:
Engem például (nagyszülők neveltek fel), a mai napig szidnak,hogy miért adtam oda magam olyannak akivel nem is voltam biztos a dolgomban,és ők kívülről látták,hogy nem illettünk össze.Lehet,hogy a hölgynél is van ilyen külső behatás, vagy mondjuk nagyon fél a csalódástól. Minden nő arról ábrándozik,hogy az első alkalom maradandó legyen, ne negatív értelemben. Na most, nekem például negatív lett,és a szexhez való hozzáállásom sem olyan,mint az átlag nőké..Szerintem egyszerűen érzi belül,hogy nem Te vagy az igazi,és gondolja magában, azzal bizonyítasz neki,hogy szereted,hogy kivárod az ő idejét amikor biztosnak érzi magát a do9logra. Ha meg nem szeret teljesen,akkor azért nem akar lefeküdni veled.
tegnap 09:35
 5/10 A kérdező kommentje:
Két éve együtt vagyunk. Mindketten 20 év felettiek vagyunk.
tegnap 10:01
 6/10 anonim válasza:
Valószínű,hogy az érzései nem mélyen irántad. Legalább is, nőként én így látom kívülről abból amit leírtál.Jó vagy,jó vagy de neki nem az igazi.
tegnap 10:04
 7/10 A kérdező kommentje:
Ebben az esetben mit lehet tenni?
tegnap 13:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Azért érzi ezt megbánná mert érzi ő hogy csak arra kell mert hogy még szűz. És csak egy menet egy szűzzel

N

ma 02:51
 9/10 anonim ***** válasza:

És te 2 év alatt nem mentél dugni máshova ?

Vagy te is szűz vagy

ma 02:53
 10/10 A kérdező kommentje:

Ez egyáltalán nem igaz, hogy azért kell mert szűz. Szeretem őt.

Én is az vagyok, nem mentem máshova.

ma 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!