Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szex termeszetes fanszőr?
Lanyok, titeket mennyire zavar ha a fiu nem borotvalja a fanszoret egyaltalan? Es ha ez az elso kozos szexnel derul ki.
Fiuktol pedig azt szeretnem kerdezni, hogy ha voltatok mar ebben a szituacioban (borotvalatlanul lent elso szexnel), akkor mennyire zavarta ez a lanyt?
Mikor elveszítettem a szüzességem, akkor is természetes fanszőrzetem volt, és azóta is az, sosem borotválom. Annyi, hogy a legelsőnél még igazítani sem igazítottam, full szőrös volt, ahogy nőtt. Egyáltalán nem zavarta a csajomat, mondtam neki előre, hogy nekem szőrös, és azt reagálta, emlékszem tisztán, hogy még jó hogy szőrös, az a férfias, nem tetszenek neki az olyanok, akik mindenütt borotválkoznak..
Azóta volt még jónéhány csajom, sosem volt gond vele, többeknek kifejezetten tetszett, ahogy a jelenlegi barátnőmnek is. Egy hátránya van, amit szoktam tapasztalni, mikor a szájába megy a szőrszál, és emiatt orálnál meg kell álljon, hogy kiszedje a szájából. De nem fordul elő olyan gyakran. Emiatt néha leszedem géppel a szőrt a herezacskómról, mert igénylem, hogy ott is izgasson szájjal, és az tényleg kellemetlen lehet neki is, hogy közvetlenül a szőrt nyalogassa. De ennyi csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!