Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Örülnétek olyan tüzes férfinak,aki szex előtt nem várná meg,hogy levetkőzzetek,hanem minden alkalommal egyszerűen letépné rólatok a ruhát, fehérneműt? Természetesen nektek nem okozva sérülést.
Figyelt kérdés
dec. 11. 20:38
1/9 anonim válasza:
Egyszer egyszer beleférne.
De mellette igénylem a romantikusabb szexet is.
2/9 anonim válasza:
Nem kell megvárni, levetkőztethe ő. De ne tépje le a ruhát rólam
3/9 anonim válasza:
Nekem fontos a változatosság. Ha néha ilyen hangulata lenne, máskor pedig nyugodtabb és érzékibb, az ideális, de ha mindig így állna hozzá, az nekem sok lenne. Pláne, hogy nem minden ruhadarabot szeretnék darabokban látni.
5/9 anonim válasza:
Romantikus filmekben biztos jól néz ki, de a valóságban nem kell letépni a ruhákat. Pár másodperc levenni.
6/9 anonim válasza:
Nem, pedig tüzes vagyok én magam is. Egyszerűen nem bírom elképzelni, hogy ez nem szerencsétlenül néz ki, rángatná ott róla 10 percig a gönceimet. A filmekben is többször veszik fel ezeket, elsőre fixen nem sikerült szexire, de a való életben csak 1 lehetőség van, a semmiért meg ne tegye már tönkre a ruhámat.
7/9 anonim válasza:
Persze, minden szex után ruhabolt, másra sincs pénzem/időm.
8/9 anonim válasza:
El is kellene jutni ama állapotig, amikor azt akard, hogy letépje az adott pasi rólad a ruhát. Ha hülye az illető akkor ez nehezen fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!