Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Örülnétek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Örülnétek olyan tüzes férfinak,aki szex előtt nem várná meg,hogy levetkőzzetek,hanem minden alkalommal egyszerűen letépné rólatok a ruhát, fehérneműt? Természetesen nektek nem okozva sérülést.

Figyelt kérdés

dec. 11. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Egyszer egyszer beleférne.

De mellette igénylem a romantikusabb szexet is.

dec. 11. 20:46
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem kell megvárni, levetkőztethe ő. De ne tépje le a ruhát rólam
dec. 11. 20:50
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Nekem fontos a változatosság. Ha néha ilyen hangulata lenne, máskor pedig nyugodtabb és érzékibb, az ideális, de ha mindig így állna hozzá, az nekem sok lenne. Pláne, hogy nem minden ruhadarabot szeretnék darabokban látni.
dec. 11. 20:51
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Néha
dec. 11. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Romantikus filmekben biztos jól néz ki, de a valóságban nem kell letépni a ruhákat. Pár másodperc levenni.
dec. 11. 20:59
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
Nem, pedig tüzes vagyok én magam is. Egyszerűen nem bírom elképzelni, hogy ez nem szerencsétlenül néz ki, rángatná ott róla 10 percig a gönceimet. A filmekben is többször veszik fel ezeket, elsőre fixen nem sikerült szexire, de a való életben csak 1 lehetőség van, a semmiért meg ne tegye már tönkre a ruhámat.
dec. 11. 21:14
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
Persze, minden szex után ruhabolt, másra sincs pénzem/időm.
dec. 11. 21:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
El is kellene jutni ama állapotig, amikor azt akard, hogy letépje az adott pasi rólad a ruhát. Ha hülye az illető akkor ez nehezen fog menni.
dec. 12. 01:42
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Imadnam
dec. 12. 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!