Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tüzes alaptermészetű nő az ágyban is tüzes?
Figyelt kérdés
Ti szeretitek az ilyen nőket? Mit gondoltok róluk? Szerintem eléggé nagyszájúakaug. 11. 23:29
1/12 anonim válasza:
Tüzes=frusztrált, idegbeteg, agresszív
2/12 anonim válasza:
#1 Egyébként igen. Imádom, ha egy csajnak ami a szívén a száján, de amikor minden második szava g*ci, meg pattog egész nap, az már nagyon nem tüzes.
Azt vettem észre, hogy az ilyen csajok otthon behódolnak a pasijuknak. Hallottam 1-2 ilyen kolleganőt telefonálni a párjával, konkrétan el vannak nyomva.
3/12 anonim válasza:
A tüzes szenvedélyes. Nem fél kimutatni, hogy szereti és élvezi a szexet. A partnerét szívesen kényezteti.
4/12 anonim válasza:
Nem. A "tüzesek" valójában frusztráltak. Nem ritkán szexuális funkciózavarral.
5/12 anonim válasza:
Ez hülyeség. Akkor te még nem voltál tüzes/szenvedélyes nővel.
6/12 anonim válasza:
Talán nagyobb részben igen, de simán lehet az ellenkezője is.
7/12 anonim válasza:
Ja és igen, szeretem, ha a nagyszájú lányoknak a fszommal van betömve a szájuk. Bár az is jó ha keményen megy a bszás
9/12 anonim válasza:
Attól függ mekkora pofont adsz neki, hogy lecsillapodjon.
10/12 anonim válasza:
Számít milyen karakterü emberrel van együtt. Valaki elnyomja a szexben, valami mellett vadállattá válik. A férfi személyiségétől függ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!