Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi be tudja tenni az öklét, onnantól végleg kitágul a nő?
Figyelt kérdés
Nem szexuális eredetű a kérdésem, de hátha itt több tapasztalat van. A harmadik babám várom, és elég szűk vagyok, az első két szülés alkalmával vágni kellett hiába követtem az internetes trükköket, hogy hogy kerülhető el. Viszont harmadszorra nagyon szívesen elkerülném ezt, elég kellemetlen fél évem volt utána. Olvastam a gátmasszázsról, hogy átmenetileg ki lehet tágítani a hüvely körül a bőrt. Valahol azt írták, hogy ez hülyeség, valahol azt, hogy ki, aztán úgy is maradok, amit nem szeretnék. Valakinek van infója vagy tapasztalata a témában? Mennyivel előbb érdemes kezdeni készülni erre?jan. 5. 15:41
11/15 anonim válasza:
Ezek szerint te nagyon értesz hozzá. Tudod mit? Csináljátok. 🤣👍👍👍🤣
12/15 anonim válasza:
Én csak akkor csinálnám, ha megkérdeztem az orvost és a baba-mama Facebook csoportban is.
14/15 anonim válasza:
tényleg tud valaki 2-3 gyerek után is olyan szűk maradni mint előtte? azt hittem ez olyan természetes folyamat amit nem szeretnek hallani a nők, de valamennyire mindenki kitágul ezek után
15/15 anonim válasza:
14es ha vágják a nőt gázmetszést csinálnálnak utánba olyan szűkre várja össze a doki ahogy épp sikerül h apuka örüljön a nő meg a falat kaparja a fájdalomtól
Szülés után gyermekágyi vérzés után az első szex olyan mintha újra elveszítené a szűzességét
De van hogy úgy össze húzza a doki hogy örök életre megnyonorítja a nő szexualítását mert minden egyes alkalommal pokoli fájdalmat él meg ahogy belé hatol a fsz...
Aki gàtvédelemmel szűl azt nem várják. De a kötőszöveti rostok ugyanúgy nyulnak sérülnek szóval elofordulhat hogy kell a lézeres korrekció
De van akinek simán vissza szűkül a hüvelye mindenféle beavatkozás nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!