Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy párnak nem lehet gyereke, onnantól védekezés nélkül mindig beleélvezhet a férfi a nőbe?
Figyelt kérdés
Egyrészt azért, mert úgysem történhet már semmi, másrészt azért, mert hátha mégis megtörténik, akkor meg mindig legyen meg.2022. márc. 13. 17:53
1/13 anonim válasza:
Egyik nő ismerősömnek egy műtét után azt mondták, hogy valószínű, hogy nem lehet gyereke, és már kettő is van neki azóta. :)
2/13 anonim válasza:
Ezzel jobb nem játszani, akármi megtörténhet.
4/13 anonim válasza:
1.
Ez főleg akkor jó, amikor a szeretővel hancúrozik az asszony védekezés nélkül, mert "nem lehetek terhes":)
Nem egy példát tudok.:D
5/13 anonim válasza:
Én sosem akarok gyereket, és szerintem még 80 évesen sem fogom úgy engedni.
6/13 anonim válasza:
Nekem is van olyan ismerősöm, aki elvileg nem lehet terhes (ezért nem is védekezik), és több abortusza volt...
7/13 anonim válasza:
Ha nem lehet akkor nyugodtan élvezhet bele. Ha csak valoszinüleg, akkor jobb ha védekezik. Egyébként az, hogy nem lehet gyereke nem egyértelmüen azt jelenti, hogy nem eshet teherbe!!!!!
8/13 anonim válasza:
Egyik ismiék is így voltak, a nőcinek 47 évesen nem jött meg, azt hitte itt a végjáték aztán meg kiderült hogy terhes.
9/13 anonim válasza:
Nagyon kicsi esély így is lehet a teherbeesési, de én pl. 9 éve szexelek védekezés nélkül a párommal, szinte mindig belém élvez és soha nem voltam terhes (én vagyok meddő). Előtte a kétéves kapcsolatomban sem védekeztünk, ott sem lettem az és volt egy szeretőm a kettő között 1 évig, nála sem. Tehát az én esetemben ez így van, mindig belém élvezhet (de nem lenne egyikünk számára sem probléma, ha mégis egyszer terhes lennék, erről már sokat beszéltünk 9 év alatt. Viszont, nem is segítünk rá, legyen a természetre bízva).
10/13 A kérdező kommentje:
9: köszönöm őszinteséget, amúgy így értettem, tehát szeretne a pár gyereket, ezért mindegy, hogy teherbe esnek vagy sem, mármint nem mindegy, de nem ijednek meg, ha lesz gyerek
2022. márc. 13. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!