Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire kiábrándító számotokra, ha egy lány nem tud jól sz0pizni? Főleg alkalmi együttlétek során?
Figyelt kérdés
Nem vagyok még nagyon tapasztalt, de már voltam jópár fiúval, főleg petting, különböző méretekkel, de azt vettem észre, hogy bárhogy próbálom jól csinálni egyszerűen mindig fogazok, vagy alig tudom bevenni. Volt egy fiú, akinek elmondása szerint 13 cm volt és neki se tudtam félig se bevenni, pedig nem volt vastag
18L
jan. 5. 14:53
11/15 anonim válasza:
Kérdező hány privit kaptál már, hogy megtanítanának? :))
12/15 anonim válasza:
Úgy gyakorold hogy nagyra nyitod a szád, és szopogasd az ujjadat. De az álkapcsod hagyd nyitva. 42 f
13/15 anonim válasza:
Nem igazán, akkor segítség kell, szóban irányítgatás és kész. Amúgy semmi baj, ha kezdő vagy, természetes, hogy nem megy egyből tökéletesen, majd bele jössz.
14/15 anonim válasza:
Nem annyira fontos. Hogy jó nedves legyen a puncija, az már inkább.
15/15 anonim válasza:
Nem az, már maga az, hogy nyitott vagy rá, és csinálod, nagyon jó. 18 évesen pedig még bőven van időd tanulni. Barátnőm pl 31 volt, mikor összejöttünk, és hiába volt már rengeteg tapasztalata, és isteni volt amúgy az ágyban, egyszerűen nem szopott jól. Fogazott, és nem jó ritusban csinálta, orgazmus előtt sem kapta el sosem, hogy nekem jó legyen. Elkezdtem tanítgatni, ami önmagában engem nagyon felizgatott, ő nyitott volt rá, és mostmár eszméletlen jól csinálja, úgy, ahogy nekem jó. Szóval ezt tudom javasolni neked is, dumáld meg a fiúddal, hogy irányítson, ahogy neki jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!