Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt egy barátság extrákkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy barátság extrákkal kapcsolatom egy pasival több,mint 1 évig.Mellette én nekem volt egy másik pasi is akivel összejárogattam az utolsó hónapokban amiről ő is tudott.Az lehet,hogy emiatt a pasi megszakított velem minden kapcsolatot szónélkül?

Figyelt kérdés

Szónélkül lelépett 7 hónapja a barátság extrákkal pasim .Nem reagált semmilyen üzenetemre.Új nője nincs azt tudom biztos forrásból.olyan jól megvoltunk.sokat beszélgettünk,nevettünk,közös programok is voltak.

Ennyit jelentett neki ez az egész?

jan. 5. 13:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt hitte, hogy örökre együtt maradtok. 😂
jan. 5. 14:06
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

A barátság extrákkal dolog általában nem azt jelenti hogy bármennyi partnerrel félre kúrogatsz. Normális esetben 2-en vagytok egy ilyen helyzetben.

Te elkezdtél valaki mással is összefeküdni, jogos hogy nem tetszett neki.

Vagy ő többet is látott a dologban, hogy akár komolyabbra is fordulhat később.

Szerintem az emberek 99%-ának ez szintén nem tetszene.

Jól tette hogy lelépett.

jan. 5. 14:48
 13/14 peti_1985 ***** válasza:
76%

Ez egy nagyon fájdalmas és összetett helyzet, és teljesen érthető, hogy zűrzavaros érzéseid vannak. Az, hogy a pasi szónélkül megszakította veled a kapcsolatot, és nem reagál a próbálkozásaidra, azt jelenti, hogy valószínűleg valamilyen okból úgy döntött, hogy nem szeretné folytatni a kapcsolatot. Az, hogy másik férfival is találkoztál, amit ő tudott, erősen befolyásolhatta ezt a döntést, hiszen lehet, hogy ő máshogy értelmezte a barátság extrákkal dinamikáját, mint te. Lehet, hogy ő érzelmileg jobban kötődött hozzád, és a tudat, hogy te más pasival is kapcsolatban voltál, fájdalmat okozott neki, amit nem tudott kezelni.

A kérdésedre válaszolva: nehéz biztos választ adni, hogy "ennyit jelentett neki az egész", mivel minden ember másképp reagál a hasonló helyzetekre. Azonban az, hogy hirtelen és szónélkül eltávolodott, arra utalhat, hogy nem tudta, hogyan kezelje a helyzetet, és valószínűleg nagyon csalódott vagy fájdalmat érzett.

Ha valóban fontos volt számodra a kapcsolat, és tisztában vagy vele, hogy mit szeretnél, akkor talán érdemes lenne lezárni a helyzetet, bármi is történt. Idővel jobban megértheted, hogy mi zajlott le benne, de most talán az a legjobb, ha magadnak adsz időt, hogy feldolgozd, és ne hagyd, hogy a kérdések határozzák meg a jövődet.

jan. 5. 14:49
 14/14 anonim ***** válasza:
65%

Sokat jelentettél neki, ezért offolt. Belédhabarodott, ennyi....

Nem bírta, hogy lyuk sógi is legyen!

jan. 5. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!