Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülbelül egy fél évvel ezelőtt összemelegedtünk egy 40-es hölgy ismerősömmel, de pár hónap után megszakítottam vele a kapcsolatot, mert egyre több időt akart velem tölteni. Azóta csak a hozzá hasonló korú nőkön akad meg a szemem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Bármi tanácsotok lenne ezzel kapcsolatban? Természetesen korombeliekkel sincs semmi gond, de valahogy tőlük felrobbanok. 27/F2021. febr. 4. 11:19
2/6 anonim válasza:
Ha a 40es nők jönnek be, rájuk hajts. Sokkal jobb a helyzeted, mint ha én 40 évesen huszonéves pasival járnék. Nem vonzanak egyébként,úgyhogy ne is írj kérlek - viszont teljesen átérzem a helyzeted.
A fiatalabb koromban az idősebb pasik kergettek. Középkorúként a jóval fiatalabbak. Engem viszont mindig a saját korosztályom tagjai vonzottak, ezért nekem sem volt könnyű soha a társkeresés.
3/6 anonim válasza:
Te laza kapcsolatot akarták, nemde, a nő meg komolyat.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen a laza megfelelelt volna. Viszont az élmény túl jó volt volt ahhoz, hogy újra át akarja élni. :)
2021. febr. 4. 12:06
5/6 anonim válasza:
Élvezd az életet.
Nincs azzal semmi gond.
6/6 anonim válasza:
Már eddig is megvolt benned az affinitás a "milf" nők iránt, különben nem melegedtél vele össze. Kellemes élmény volt, megerősítette (szakszóval jobban kondicionálta) benned ugyanezt a vágyat nincs ebben semmi különös.
Mit tegyél? Amit szeretnél :) ha neked a 40-es nők jönnek be akkor velük ismerkedj ennyike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!