Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, lanyok! Veletek milyen vicces, ciki, ego szexbaki tortent?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 06:56
1/18 anonim válasza:
Véletlenül a fenekébe tettem, azóta is csináljuk az anált.
2/18 anonim válasza:
Annyira nagy égések nem voltak, bár egy elég ciki helyzet volt azért. Egy alkalmi szexkapcsolat lett volna egy kiadós buli után (ott is aludtunk), volt petting a csajjal, minden, benedvesedett ő is rendesen. De annyira szűk volt, hogy sehogy sem tudtam behatolni, bénáztam, mint egy szűz. Ettől befeszültem, lelankadtam. Majd odaadó orállal próbált megint keményre szopni, viszont nekem nem állt fel, hanem elsültem a szájában félmereven. Nagyon jól kezelte a csaj a szitut, de azért utólag belegondolva elég furán nézhetett rám, hogy fel sem áll, és még el is sülök úgy. Mindezek ellenére a buli után leszerveztem vele mégegy "randit", úgy, hogy felmentem hozzá, de abból is csak petting lett. Utána nem is erőltettem többet :D
3/18 anonim válasza:
Nekem is volt a #2eshez hasonló élményem de mi nem adtuk fel és 4. próbálkozásra sikerült. Fú nagyon szűk volt, konkrétan annyira feszítette hogy az első alkalom után megmondta hogy kutyában ne csináljam mert nagyon fáj neki
4/18 anonim válasza:
Kb 20 évvel ezelőtt csatlakoztam egy párhoz. Egyáltalán nem volt merevedésem. Soha nem jártam igy. A csaj mindent megpróbált, de kénytelen voltam végignézni a dugásukat. Nagyon ciki volt. Utána felajánlották hogy legközelebb csak a hölgyel legyek. Nem éltem a lehetőséggel géltem a kudarctól
6/18 anonim válasza:
Az első alkalmam. Az első menetnél elsültem két perc alatt, a masodiknál pedig kiszakadt a gumi és beleélveztem. Majd jöhetett az eseményutáni. 😂
7/18 anonim válasza:
Épp a cicimre akart élvezni a srác aztán a nagy erőlködésben egy óriásit szellentett. Mindkettőnknek elég ciki volt 😅
8/18 anonim válasza:
Húgom meglátott, ahogy az akkori pasimat szopiztam.
9/18 anonim válasza:
Igaz nem szex de mégis köthető kicsit hozzá… srác csoporttársamnak e-mailben a vizsga fotók mellé csatoltam 2db intimebb képet magamról amit csak utólag vettem észre . Nagyon ciki volt , persze mondta hogy kitörli és ne éreztem magam kellemetlenül . Később egy szakesten kicsit be rúgva elmondta hogy hat nem törölte ki és miket is csinált miközben nézte 😅 én voltam a hülye, nem haragudtam rá 🙂
10/18 A kérdező kommentje:
Koszi, nagyon jokat nmosolygok
tegnapelőtt 08:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!