Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összefügg a kövérség vagy legalábbis a túlsúly azzal hogy a pasinak kicsi a farka és nem bírja a szexet?
Figyelt kérdés
Bele futottam egy ilyen pasiba.
Kicsi a mérete is a testéhez akkora a farka hogy ha megmarkolom nem ér túl a tenyeremen. Nem tudom mekkora lehet. A súlya 110kilo kb. Szexeltünk és pár lökés után mondta hogy nem bírja tovább és abba hagyta a szexet. Így senkinek nem volt jó.
Nem volt még dolgom ekkora pasival. Azt hittem ők is bírják az egyszerű szexet. De ezek szerint nem. Vagy csak én fogtam ki ilyen béna pasit?
jan. 4. 21:30
11/18 anonim válasza:
Tényleg kicsi van de nem fulladok ki jobban mint régen mikor vékony voltam
12/18 anonim válasza:
Hát ha hájas ha nem ha egy markod befogta az egész farkát akkor vékonyan se lesz neki nagy. Mekkora egy női marok ? 7 centi ?
13/18 anonim válasza:
#12 nem, azért nem 7cm. Voltál már nővel?
14/18 anonim válasza:
Hát én srác vagyok, ha lemérem a markom a kisújjamtól a mutató ujjamig az 8-9 centi. A legtöbb nő keze jóval kisebb volt eddig mint az enyém, kb 6-8 centi a markuk általában. Pl a 16 centis farkamon durván elfér a két markom.
15/18 A kérdező kommentje:
10. Nem az élvezésre gondoltam egyszerűen nem bírta és elfáradt.
tegnapelőtt 21:18
16/18 A kérdező kommentje:
14. Tuti nincs neki 16 centi. Szerintem olyan 12 lehet.
Ha jó merev akkor kicsit ér kintebb a makkja ha ráfogok.
tegnapelőtt 21:19
17/18 anonim válasza:
Hát szerintem akkor 12 centi se lehet. Azért egy 12 centisnek a makkja teljesen kilátszódna a kezedből.
18/18 anonim válasza:
84 kg vagyok,pici hasam az van de 19 cm a farkam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!