Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Összefügg a kövérség vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összefügg a kövérség vagy legalábbis a túlsúly azzal hogy a pasinak kicsi a farka és nem bírja a szexet?

Figyelt kérdés

Bele futottam egy ilyen pasiba.

Kicsi a mérete is a testéhez akkora a farka hogy ha megmarkolom nem ér túl a tenyeremen. Nem tudom mekkora lehet. A súlya 110kilo kb. Szexeltünk és pár lökés után mondta hogy nem bírja tovább és abba hagyta a szexet. Így senkinek nem volt jó.

Nem volt még dolgom ekkora pasival. Azt hittem ők is bírják az egyszerű szexet. De ezek szerint nem. Vagy csak én fogtam ki ilyen béna pasit?

tegnapelőtt 21:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Aki kövér, annak nincs állóképessége. Örülj, hogy nem kapott infarktust.
tegnapelőtt 21:31
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Allokepesseg es izomzat kell a szexhez. Ha sportol es kover akkor sima ugy de valszeg nem sportol es nem el aktov eletet. .

A farok meg kisebbnek latszik ha valaki dagadt

tegnapelőtt 21:32
 3/14 anonim ***** válasza:
82%

Hát ha kő alatt van a kígyó nehéz hozzá férni

Meg nem mind1 hogy oszlik el a súly

Mert volt partnerem 110 kiló de 190cm magas

És az exem 110 kg volt de 176cm

Slussz poén hogy 70 kilósan ismertem meg

Szerette a főztöm

Azóta lett felesége felszedett még +25 kilót mert kocsit is azért kellett cserélni mert a gyomrától alig volt hely a kormánynál

Valahogy csak ment/megy az asszonnyal a szex mert ott is csinált egy gyereket és gix h az övé mert jellegzetes fejformája van amit mind2 gyerek örökölt

Na de vissza kanyarodva a partnerem aki 190 magas és 110 kiló jobban bírja mint az ex bírta 110 kilósan

Meg nyilván partneremhez könnyebben hozzá férek mint az ehhez sikerült anno .

Szóval igen közrejátszik

Ha más miatt nem akkor magad miatt az egészséged miatt válts életmódot .

N30

tegnapelőtt 21:35
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Aki a 4. emeletre úgy megy fel hogy kiköpi a fél tüdejét attól az ágyban se várj túl nagy mutatványt.

A farokméret nem függ a testalkattól, de aki túl kövér annak a hasi és a szeméremdombi zsír el tud venni a méretből elég sokat.

tegnapelőtt 21:38
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A farka eltűnik a háj alatt, azért látszik kevesebb belőle. Kövér férfiaknál tipikus. Plusz az alacsony tesztoszteronszint is összefügg a túlsúllyal, ezért sem fejlődik ki annyira a farkuk.
tegnapelőtt 21:39
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
Pontosan ez történt velem amit leírtál. Első szex után ott is hagytam.
tegnapelőtt 21:47
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem vagyok túlsúlyos mégis kifulladok a negyediken.
tegnapelőtt 22:07
 8/14 anonim ***** válasza:
68%

Persze! A dagiknak kicsi jutott mindig is. Ez csajokra is igaz 🤭

F

tegnapelőtt 22:17
 9/14 anonim ***** válasza:
54%
Gheci, röhögök a válaszokon. 😃😃😃😃
tegnap 00:30
 10/14 anonim ***** válasza:
68%
De mi az, hogy nem bírja tovább? Érezte, hogy elsül, ha tovább csinálja, vagy lihegett és elfáradt? Nem mindegy.
tegnap 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!