Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összefügg a kövérség vagy legalábbis a túlsúly azzal hogy a pasinak kicsi a farka és nem bírja a szexet?
Bele futottam egy ilyen pasiba.
Kicsi a mérete is a testéhez akkora a farka hogy ha megmarkolom nem ér túl a tenyeremen. Nem tudom mekkora lehet. A súlya 110kilo kb. Szexeltünk és pár lökés után mondta hogy nem bírja tovább és abba hagyta a szexet. Így senkinek nem volt jó.
Nem volt még dolgom ekkora pasival. Azt hittem ők is bírják az egyszerű szexet. De ezek szerint nem. Vagy csak én fogtam ki ilyen béna pasit?
Allokepesseg es izomzat kell a szexhez. Ha sportol es kover akkor sima ugy de valszeg nem sportol es nem el aktov eletet. .
A farok meg kisebbnek latszik ha valaki dagadt
Hát ha kő alatt van a kígyó nehéz hozzá férni
Meg nem mind1 hogy oszlik el a súly
Mert volt partnerem 110 kiló de 190cm magas
És az exem 110 kg volt de 176cm
Slussz poén hogy 70 kilósan ismertem meg
Szerette a főztöm
Azóta lett felesége felszedett még +25 kilót mert kocsit is azért kellett cserélni mert a gyomrától alig volt hely a kormánynál
Valahogy csak ment/megy az asszonnyal a szex mert ott is csinált egy gyereket és gix h az övé mert jellegzetes fejformája van amit mind2 gyerek örökölt
Na de vissza kanyarodva a partnerem aki 190 magas és 110 kiló jobban bírja mint az ex bírta 110 kilósan
Meg nyilván partneremhez könnyebben hozzá férek mint az ehhez sikerült anno .
Szóval igen közrejátszik
Ha más miatt nem akkor magad miatt az egészséged miatt válts életmódot .
N30
Aki a 4. emeletre úgy megy fel hogy kiköpi a fél tüdejét attól az ágyban se várj túl nagy mutatványt.
A farokméret nem függ a testalkattól, de aki túl kövér annak a hasi és a szeméremdombi zsír el tud venni a méretből elég sokat.
Persze! A dagiknak kicsi jutott mindig is. Ez csajokra is igaz 🤭
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!