Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Tényleg körül kéne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tényleg körül kéne metéltessem magam?

Figyelt kérdés

Nem jön hátra mereven magától a bőr nekem rajta, de hátra lehet simán húzni, de olyan sok, hogy mikor már előválladékos, van, hogy visszamegy.

Lankadtan úgy 3-4 centivel lóg túl, mereven egy centi körül van a felesleg.

Meg elvileg tovább is bírja, akinek mindíg kint van a vége?

jan. 4. 18:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha hátra lehet húzni akkor nincs fitymaszűkületed. Akkor kell művi beavatkozás orvosi okból ha nem tudod lankadtan hátrahúzni és így mosni sem vagy mereven túlságosan fájdalmas a közösülés. Ettől még ha vallási vagy egyéb okból úgy érzi magát valaki jobban akkor baja nem lesz tőle.

A nőket meg nem érdekli, hogy körül vagy-e metélve vagy sem.

jan. 4. 20:59
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a metélt farok sokkal szebb. DE! Az én véleményem ne befolyásoljon semmiben, hiszen neked egy senki vagyok.

A párom metélt (fitymaszukulete volt), de ha nem lenne, akkor se mondanám, hogy metélje magát körül, mert ezt neki kell eldöntenie. Az esztétika miatt nem kell csinálni, eü gondok miatt igen.

jan. 4. 22:04
 13/21 anonim ***** válasza:
65%
nekem is ilyen, miért nőket kérdezel? tiszta hülye vagy, ez férfi dolog, nők ehhez nem ertenek
jan. 5. 09:08
 14/21 anonim ***** válasza:
54%

De akkor milyen, hogy néz ki?

De ezt férfiakkal jobb megbeszélni.

jan. 5. 13:44
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor csak raktad áll szeretnéd-e a körülmetélést.

Nem rossz hidd el.

jan. 5. 13:48
 16/21 anonim ***** válasza:
#5 az még mindig nem a fityma hibája, higy koszos, bacis kézzel nyúlsz hozzá....
jan. 5. 16:00
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért magukat lányoknak tettető fiúktól várod a választ?

Ez egészségügyi kérdés elsősorban, így doki segíthet.

Ha inkább kozmetikai kérdés számodra, akkor meg magadnak kell tudni.

jan. 5. 17:00
 18/21 anonim ***** válasza:
61%
#16: Már megint te? Igenis a bőrgyógyászok műhibája, hogy lápisszal metéltek engem körül, és nem szikével. 1000 x fájdalmasabb volt. Ráadásul akkor még nem is tudtam, hogy amit felírtak nekem a herpeszre, az LÁPISZ! Szemölcsöket szoktak vele leégetni. Nekem meg nyílt sebre ilyet írtak fel. Most értettem meg, miért szenvedtem vele majd egy évet. Mert rákerestem mi is az Argentum nitricum oldat ecsetelésre. Amikor ha metélnek, max. 6 hét lenne a gyógyulási idő. Maró anyaggal metéltek engem körül. Ember! udod, kit oktatgassál? Sajnos ennek már 25 éve. Annak a bőrgyógyásznak már a nevét se lehet kinyomozni. Lehet, hogy már nem is dolgozik. De viszont maga a történet HORROR!
jan. 5. 17:01
 19/21 anonim ***** válasza:

De ez még mindig nem azért van, mert a fityma rossz dolog!

Ez csakis a saját felelőtlenséged miatt van, hogy elkaptál egy fertőzést, éppen ezért rettentően álságos és nem helyén való a fitymát leszólnod, másokat esetleg visszafordíthatatlan műtét felé vezetgetni!!!

Kellemetlen, hogy félrekezeltek, ez tény és való, szóval ha arról kérdeznek, melyik dokihoz menj, releváns lesz a válaszod.

De ha arról van szó, hogy milyen a fityma, hogyan kell vele bánni, semmit sem ér a szavad, hiszen minden bajod forrása TE voltál.

Azok közül, akik tiszta kézzel nyúlnak a farkukhoz és megválogatják ki más ér hozzá, szerinted miért nincsenek ezrével ilyen rémtörténetek????

jan. 5. 17:11
 20/21 anonim ***** válasza:
39%
#19 Nem egyet kaptam el, azelőtt is folyton gombás volt. Azért hittem a herpeszről is, hogy már megint gomba. Mert akkor még csak viszketett. Az ezüstnitrát után már fájt is. Sosem láttam herpeszt. De ezek a bőrgyógyászok sem értenek hozzá. Lehet, hogy nem is az volt. Az utolsó azt mondta nekem: "Valami olyasmi" Ennyit értenek hozzá. Egyébként ez a kérdés nem erről szólt.
jan. 5. 17:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!