Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas 30as férfitársaim. Mennyit csapjátok magatoknak?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 20:14
1/10 anonim válasza:
Nem szoktam magamnak, nekem a pasim veri ki.
34/F
2/10 anonim válasza:
Szinte minden nap. Szex átlagban heti 1 van ami nagyon kevés.
6/10 anonim válasza:
Napi 2-3 szor ki verem meg heti 1-2 szex is van.
Ki se bírnám ha napi legalább
1 szer ne verjem ki
7/10 anonim válasza:
Én is majdnem minden nap ki verem! Még van olyan hogy szex után is!
8/10 anonim válasza:
Nem vagyok házas, és meglepően keveset. Pedig nincs csajom. Ha lenne, sokkal erősebb lenne a libidóm is
9/10 anonim válasza:
Házas még nem vagyok, de évek óta együtt élünk. Nyilván nagyon kevés a szex nálunk is, egy időben heti 4-5 alkalommal is kivertem. Aztán belátta ő is, hogy nagyon karcsú az a havi 1-2 együttlét, és ezt kompenzálja azzal, hogy rendszeresen kielégít szájjal. Így heti max 1-2 alkalommal verem ki csak.
10/10 anonim válasza:
6 os vagyok
Miért pontoztok le mert az igazat irtam.
Esetleg nektek nem működik a cerka enyiszer vagy mivan?
Én nekem van hogy napi 5 x is ki verem plusz van szex is és ezt ti azért nem hiszitek el le pontoztok mert ti nem birjatok csak heti 2 szer vagy anyi se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!