Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felnőtt férfiaknak örömet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt férfiaknak örömet okoz ismerkedéskor a nemiszervükről képet meg videót küldeni?

Figyelt kérdés

Ezt több ismerősöm is mesélte társkeresős alkalmazások használata során...ok vannak ott fura alakok idegeneknek küldenek stb.

De minap egy olyan férfivel beszélgettem akivel máshonnan ismerjük egymást előkerült a szex téma majd átdobott egy videót a farkáról...szóval ha már nem olyan "idegen" de nem volt semmi, mennyire alja az ilyen? Nem akarom leírni a pasit mert egészen kedves és rendes is. Tudom h nagyon szexéhes már és régóta beszélgetünk.

jan. 3. 15:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Felnőtt férfiaknak nem, csak a fiatal recska gyerekeknek okoz ez örömet.

Mégha elért már egy bizonyos kort is, de fejben még mindíg egy hülye gyerek maradt.

jan. 3. 18:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Dehogy viszonzom...nem is emlékszem lehet egyszer poenból mondtam neki h nem küldte amit igért de nem lett kimondva h az a farka lesz :D
tegnapelőtt 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!