Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt férfiaknak örömet okoz ismerkedéskor a nemiszervükről képet meg videót küldeni?
Ezt több ismerősöm is mesélte társkeresős alkalmazások használata során...ok vannak ott fura alakok idegeneknek küldenek stb.
De minap egy olyan férfivel beszélgettem akivel máshonnan ismerjük egymást előkerült a szex téma majd átdobott egy videót a farkáról...szóval ha már nem olyan "idegen" de nem volt semmi, mennyire alja az ilyen? Nem akarom leírni a pasit mert egészen kedves és rendes is. Tudom h nagyon szexéhes már és régóta beszélgetünk.
Soha nem csináltam ilyet.
Alja dolog
Ritka gyökerek az biztos.
De itt is lehet találni belőlük bőven.
Én is így gondolom...
Csak ez a srác amúgy egy tanult normális értelmes és intelligens felnőtt bár részleteiben nem ismerem két régebben voltak kapcsolatai szerintem ki van éhezve amúgy elég perverz beállítódása lehet szegénynek én is erre jöttem rá, de nem akartam leírni mert amúgy meg jó fej, én hülye mondom magamba talán mindenkinek nem küld csak annak akivel épp ismerkedik mert az sanszos h most nincs más nő neki.
Te viszonoztad?
Egyébként ha kér a nő esetleg, akkor semmi kivetnivalót nem látok benne, ha nem, akkor már kicsit durvább. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!