Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kívánom ennyire annak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kívánom ennyire annak ellenére, hogy nem jövünk ki jól? Hogyan győzhetném le?

Figyelt kérdés

45F vagyok, kb 15-20 nővel lehetett ilyen olyan kapcsolatom, de egyikért sem voltam oda úgy, mint a feleségemért.

Ő az a tipikus meglátni es belezúgni eset. Amióta megismertem, csak ő kell (szexre), egyszerűen más nőt nem látok szebbnek és iszonyatos szexuális vágyat érzek iránta, olyat, mint még senki más iránt, ami azért gáz, mert emberileg nem jövünk ki, nagyon nem passzolunk, éppen válni készülünk, de nekem még a legnagyobb veszekedések után is simán feláll rá, ha meglátom és ez most már kezd engem is zavarni.

Valamiért nagyon nagyon hat rám szexuálisan és ez k. gáz.

Arra már rájöttem, hogy anyámra emlékeztet, láttam róla egy fiatalkori képet és hát kb testvérek lehetnének.

Nincs semmilyen "ferdeségem", mindenből a hagyományost szeretem, de nem értem, miért vagyok így rákattanva.

HELP!

tegnapelőtt 09:21
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
Nem hinném hogy itt megkapod a segítséget, amit szeretnél, vagy amire szükséged van, muszáj lesz ezzel orvoshoz menned :(
tegnapelőtt 09:28
 2/9 A kérdező kommentje:
mar bejelentkeztem egy dokihoz ezmiatt, de addig is amig eljutok hozza gondoltam megkerdezem..
tegnapelőtt 09:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha emberileg ennyire nem illetek össze, miért lett a feleséged? Mióta vagytok együtt?
tegnapelőtt 09:39
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Rajtad múlik. Volt exem nekem is, akivel a szex tökéletes volt, de a nyugalmam többet ér, léptem és jól tettem. Igaz eszem ágában sem volt elvenni a természete miatt.
tegnapelőtt 09:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha minden jó a feleségeddel mi agond hogy nem legyeskedsz más nő körül ?

30n

tegnapelőtt 10:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Kémia működik mentalitás nem ez ilyen
tegnapelőtt 10:07
 7/9 anonim ***** válasza:
56%

“ Valamiért nagyon nagyon hat rám szexuálisan és ez k. gáz.

Arra már rájöttem, hogy anyámra emlékeztet,”

Fu bazmeg🤣Ezt lehet nem egymás után kellett volna említened.

Amúgy szerintem baromi gáz, hogy elvetted feleségül, csak mert jó vele a szex. Remélem gyereket is csináltatok és szerencsétlen egy toxikus kapcsolatot lát mintapéldának, két össze nem illő szülővel. Gratulálok, ehhez aztán sok ész kell.

Nekem eszembe nem jutott volna hozzámenni olyan pasihoz, akit nagyon kívántam, isteni volt a szex, de emberileg nem illettünk össze. Az ilyennel jó egy szexkapcsolat, de semmi több.

tegnapelőtt 10:49
 8/9 anonim ***** válasza:
11%
Tudod, én is így vagyok a nejeddel, kegyetlen nagyokat baxunk és mesélte, hogy rá tudsz indulni te is, de veled nem az igazi. 🙃
tegnapelőtt 11:05
 9/9 anonim ***** válasza:
46%
Ja, nekem is beugrik erről a sztoriról, iszonyatosan jó vele a szex, és hát mindig mondja, hogy mennyivel jobb vagyok, mint te az ágyban. Úgyhogy nyugodj meg, mással is működik neki a kémia, neked is fog, ha egyszer elfelejted
tegnapelőtt 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!