Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kívánom ennyire annak ellenére, hogy nem jövünk ki jól? Hogyan győzhetném le?
45F vagyok, kb 15-20 nővel lehetett ilyen olyan kapcsolatom, de egyikért sem voltam oda úgy, mint a feleségemért.
Ő az a tipikus meglátni es belezúgni eset. Amióta megismertem, csak ő kell (szexre), egyszerűen más nőt nem látok szebbnek és iszonyatos szexuális vágyat érzek iránta, olyat, mint még senki más iránt, ami azért gáz, mert emberileg nem jövünk ki, nagyon nem passzolunk, éppen válni készülünk, de nekem még a legnagyobb veszekedések után is simán feláll rá, ha meglátom és ez most már kezd engem is zavarni.
Valamiért nagyon nagyon hat rám szexuálisan és ez k. gáz.
Arra már rájöttem, hogy anyámra emlékeztet, láttam róla egy fiatalkori képet és hát kb testvérek lehetnének.
Nincs semmilyen "ferdeségem", mindenből a hagyományost szeretem, de nem értem, miért vagyok így rákattanva.
HELP!
Ha minden jó a feleségeddel mi agond hogy nem legyeskedsz más nő körül ?
30n
“ Valamiért nagyon nagyon hat rám szexuálisan és ez k. gáz.
Arra már rájöttem, hogy anyámra emlékeztet,”
Fu bazmeg🤣Ezt lehet nem egymás után kellett volna említened.
Amúgy szerintem baromi gáz, hogy elvetted feleségül, csak mert jó vele a szex. Remélem gyereket is csináltatok és szerencsétlen egy toxikus kapcsolatot lát mintapéldának, két össze nem illő szülővel. Gratulálok, ehhez aztán sok ész kell.
Nekem eszembe nem jutott volna hozzámenni olyan pasihoz, akit nagyon kívántam, isteni volt a szex, de emberileg nem illettünk össze. Az ilyennel jó egy szexkapcsolat, de semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!