Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy győzhetném le ezt a gátlást?
18 évesen volt az első barátnőm, nagyon szerelmes voltam, de 8 hónap alatt egyszer sem feküdtünk le. Persze én szerettem volna, de ő nem, mert egyenesen undorodott tőle, mindig úgy beszélt a szexről, mintha az lenne a világ legmocskosabb dolga, és szerinte csak a férfiak miatt csinálják az emberek, és a nők egyáltalán nem élvezik.
Azóta eltelt 10 év, és annyira az agyamba égett a szövege, hogy még most sem tudom elhinni, hogy a nők is élvezhetik az együttlétet és emaitt gátlásos vagyok. A későbbi kapcsolataimban sem kezdeményeztem soha, pedig szerettem volna, de mindig visszatartott a félelem, hogy visszautasítanak. Jelenleg is kapcsolatban vagyok, szeretem a barátnőm, rendszeresen szeretkezünk is, de azt mindig ő kezdeményezi. Hiába mondja, hogy szeret és élvezi/kívánja a szexet, én nem tudom elhinni, mert azt hiszem, hogy csak azért mondja, mert hallani akarom. Például mikor orált kezdeményezte azt nem akartam hagyni, mert azt hittem, hogy ő igazából nem akarja és csak kényszerből csinálná azért, hogy nekem szivességet tegyen, úgy meg nem akarom. Igazából elég egyhangú a szexuális életünk, mert kb csak misszionárius van, pedig mindketten kipróbálnánk mást, de nekem nem megy, mert mindig azt érzem, hogy ez milyen rossz a nőknek, úgy pedig nem akarom.
8 hónap hogyan tudta így felül írni a nőkről alkotott képedet? 28 éves vagy minimum, istenem
Még a gyermekkorban belénk ivodott traumák is feldolgozhatóak.
Egy normális pszichológus kidolgozza ezt belőled.
Ha hittel az elsőnek a többinek miért nem hiszel??
Menj el ezzel szexuál pszichológushoz, de tényleg Facebookon van pszichológus kereső, ott keress egy szimpatikusat.
Vannak nők akik élvezik a szex minden részét ha azzal csinálják akit szeretnek. Ne cseszd el az életed se azét akit szeretsz.
38N
Nincs baj az alap gondolatoddal, hogy nem akarsz neki rosszat. Viszont azt meg kell értened, hogy minden nőnél máshol van a határ, hogy mi az ami még jó és mi az ami már nem. Ez vonatkozik mennyiségre, perverziókra, időre, helyszínre, kockázatra, dominanciára ésatöbbi, sokmindenre.
A korábbi szerencsétlen tapasztalatod miatt azt hiszed, hogy a mostani barátnődnél is ugyan ott van a határ, ez pedig biztosan nem igaz!
Leegyszerűsítve ha ezt a határt egy vonalon próbálod meg elképzelni nulla tök frigid és a 100% bármit bármikor között, akkor vegyünk egy példát, mondjuk legyen a nőnél 60% a határ ami számára pont tökéletes. Ha te 70%-ot akarsz, akkor abba még lehet belemegy de már nem lesz kényelmes - te ettől félsz, viszont azt felejted el, hogy lehet most csak 20%-on mozogsz az meg simán lehet már neki kevés is, hiányérzete lehet, unalmas leszel és mész a lecsóba.
Ésszel, finoman lassan próbálj előre lépni, figyeld a reakciókat és ha tudsz beszélgess is vele róla ... hidd el, ezzel jártok mindketten jól.
Tudom utólag könnyű okosnak lenni, de rég ott kellett volna hagynod.. persze szerelmes voltál első barátnő stb megértem abszolút.
Ahogy előttem is írták egy szexuál pszichológus tudna neked segíteni ebben, a nők többsége pont annyira élvezi szexet és pont annyira kívánja is mint a férfiak.
Ezt a problémát nehéz komolyan venni. Gyerekkoromban nem szerettem valamilyen kaját, ma még a kedvencem, de még ez sem jó példa, inkább az ismerősöm nem szerette ezt a kaját, én szeretem, de nem szívesen eszem tíz év után sem, mert az ismerősnek nem ízlett.
Gondolj csak bele, ezernyi szexet szerető nőt látsz, itt is rengeteg komment van 21N, 22N, 23N, 24N stb aláírással, aki imádja - biztos, hogy annak az első kislánynak van igaza? Aki ráadásul meg is változhatott azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!