Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz hogy egy gyorstüzelőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy egy gyorstüzelőnek nem éri meg elmenni egy örömlányhoz?

Figyelt kérdés
jan. 2. 10:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Jobban megéri mint megnősülni.

De persze ez a megéri , nem helytálló sehol sem nő ügyekben.

jan. 2. 11:05
 12/17 anonim ***** válasza:
67%

Mint gyorstüzelő férfi, szoktam lànyokhoz járni. Sokszor aktus nélkül is.

Ha 30 percig reszelek, akkor is ugyanannyiba kerülne, ezért soha eszembe jutott ilyesmi hogy megéri e vagy nem.

Ja és nekem még jó kicsi is van hozzám.

jan. 2. 12:18
 13/17 anonim ***** válasza:
#9, ez valóban korrektnek tűnik. Én viszont, ha úgy érzem, hogy nem lesz másodk, akkor lépek akár 10 perc után is. A lényeg, hogy megkapjam, amit kell.
jan. 2. 13:10
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

9-es

Dolgozol még? Szimpatikus volt a válaszod. :)

jan. 2. 15:02
 15/17 anonim válasza:

12# Az aktus nélkül úgy értendő, hogy eleve csak orált kérsz? Akkor tovább bírod? Nem sajnálod a pénzt rá, ha nem is dugsz?

Érintett vagyok és gondolkodom a témán, ezért kérdezem.

jan. 2. 15:53
 16/17 anonim ***** válasza:
67%
Normális szolgáltatók nem dobnak ki, ha fél órát fizettél, és egy perc alatt elélvezel, kitöltheted a fél órát, vagy ahhoz hasonlót (25 perc). Az olcsó, lehúzós, több lánnyal dolgozó csajok szokták azt csinálni, hogy kidobják a vendéget, ha elélvezett.
jan. 3. 19:24
 17/17 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell tudnod, hogy neked mi éri meg.

Bizonyos lányoknál kérhetsz hosszú előjátékot, csókot, simogatást, kiélheted a fétiseidet (ha vannak) stb. Vannak a lányok között képzett masszőzök is, tőlük kérhetsz egy jó masszázst, akár erotikus masszázst is, vagy ESZO (elnyújtott orgazmusus) masszázst. Vannak, akik orgazmuskontrollal is foglalkoznak.

Én is gyorstüzelő vagyok, mégis hosszabb (1-1,5 órás) programokra szoktam járni, mert nem csak üríteni megyek.

tegnap 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!