Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom tövig bevenni a barátom szerszámát, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Régóta együtt vagyunk már, de sajnos vastag és hosszú is neki, ezért eddig nem tudtam soha teljesen a számba venni. Szeretném meglepni ezzel, tudtok adni tanácsot?jan. 1. 18:41
2/7 anonim válasza:
Ha neked ez vastag és hosszú is akkor ne eröltesd. Nagyon jo élményt tudsz nyujtani anélkül is.
3/7 anonim válasza:
Próbáld a popsilyukadba bevenni, hátha oda jobban megy.
4/7 anonim válasza:
Jó, hogy van aki akarja. Az én feleségem nem akarta soha. Még a végét sem. Tényleg a pénisz ennyire undorítő? Azt bezzeg engedi, hogy én kinyaljam. Nem fura?
6/7 anonim válasza:
Nekem is hosszú és vastag, és hát nem minden lánynak sikerült tövig bekapni. De ha legalább igyekezett, próbálkozott rendszeresen, nekem már az is nagyon jólesett. Szóval gyakorold sokat te is, az biztosan tetszeni fog a barátodnak. Másrészt meg így aztán előbb-utóbb csak rájössz a megfelelő technikára, és be fog az menni mélyebbre.
7/7 anonim válasza:
minden zárba a megfelelő kulcs illik, keress kisebb, vékonyabb farkú barátot magadnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!