Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ázsiai nőkről kinek mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18/4 kérdése:

Ázsiai nőkről kinek mi a véleménye? Szex közbe milyenek?

Figyelt kérdés
jan. 1. 15:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek nagyon. Azt nem tudom milyen velük a szex, nem volt benne részem.
jan. 1. 15:18
 2/6 anonim válasza:
Nekem az abszolút kedvenceim, főleg a világosabb bőrű japánok és dél-koreaiak. Persze nem mindegyik néz ki jól, de szerintem nagy átlagban cukin néznek ki a szemükkel és szép fekete hajukkal, meg persze az sem árt, hogy kevés köztük az elhízott.
jan. 1. 16:05
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
Kínai nők se rosszak, dolgoztam egy helyen ahol volt egy kis hr-es kínai csaj, tisztára mintha egy animéből jött volna, ruházata, hajszíne is olyan volt.
jan. 1. 19:55
 4/6 anonim ***** válasza:

tetszenek és jó velük a szex de nem azért mert valami vadak vagy perverzek hanem azért jó mert odaadóak,nem panaszkodnak, nem finnyáskodnak, nem lekezelőek, stb.

ismerkedni velük meg neten lehet, sokan vannak már az országban

privátot ne írjatok!

tegnap 11:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Férfiaknak nem szoktak privátot írni 😅
tegnap 12:00
 6/6 anonim ***** válasza:
5ös ó dehogynem, sokat kapok ferfiaktol ferfiként, nem véletlenül írtam ki, sokan írnak tanácsot kérnek, érdekli őket hol csajoztam stb
tegnap 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!