Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 80 -as években nem voltak ismerkedési lehetőségek. A mostani kérdéseket olvasva, ez mára még sokkal negatívabb? Valóban, aki 25-30 éves korára még szűz marad, az egyedül csakis ő tehet róla?
Figyelt kérdés
Nekem már mindegy, én már vén vagyok. A feleségem akit társkeresőn ismertem meg, a legjobb dolog ami történhetett velem, már több, mint 40 éve együtt vagyunk. De! Az itteni kérdéseket olvasva, az jön le nekem, hogy hiába van azóta még internet is sokkal rosszabb lett azóta a helyzet. Vagy aki rosszul választ pályát, az eleve elvágta maga alatt a fát? A kérdésekre soha nem olvasok értelmes választ, csak: "Lúzer vagy, incel vagy, fatökű vagy, stb. Egyetlen egyszer sem ad senki semelyiknek értelmes tanácsot. A "bulik" hol vannak? Aki még soha nem volt olyanba, hogyan kerül bele? Hová járnak a "csajok"? Mert még a mi időnkben se jártak sehová? Vagy ahhoz egyetemre kellett volna mennem hogy megtudjam?jan. 1. 11:23
1/8 anonim válasza:
Szüleim '85-ben jöttek össze egy házibuliban Anyu 14éves Apu 17 éves volt . Majdnem 37 évet voltak együtt (anyu 50 éves korában meghalt)
Szóval voltak lehetőségek csak másképp
2/8 A kérdező kommentje:
#1: De ez is csak egyszeri, csakis egyedül ő nekik, egy soha vissza nem térő lehetőség. Majdnem pont olyan, mint az én társkeresős ismerkedésem. Ha azt kihagytam volna, akkor mind a mai napig magányos vagyok?
jan. 1. 11:57
3/8 Barnabas333 válasza:
Kevesebb volt az biztos, bálok, munkahelyek...
4/8 anonim válasza:
Én nem vagyok, nem is voltam bulis, mégis elég ismeretségem volt. Mentem olyan helyekre, ahol szeretek lenni, és azt csinálni, ami jó nekem. Ott pedig a másik nem képviselői is jelen voltak, a közös érdeklődés máris adott. A többi már a személyiségen múlik...
5/8 anonim válasza:
Pont, hogy régen volt jobb az ismerkedés. Nem volt neten, nem neten éltek az emberek , hanem közösségbe kellett járni, nyitottabbak voltak az emberek. Most sokan neten "élnek" és sokan elfelejtik másik monitor előtt érző emberek vannak és nem robotok.
6/8 A kérdező kommentje:
#5: "közösségbe kellett járni" Igen, de hová? Én is jártam templomi kórusba énekelni, de el nem hiszitek, a 20. században is még mekkora volt a szakadék az úgynevezett "értelmiség" és a szakmunkások között? Saját életemben megfigyeltem, aki szakközépiskola után munkába állt, annak vége. Aki tovább tanult valamilyen egyetemen, annak több esélye volt. Példa erre gyerek kori jó barátom, ski nem érezte jól magát a vasútnál, beiratkozott az egyetemre gyógyszerésznek. Ott talált magának párt. Persze az édesanyja a dékáni hivatalban dolgozott, az is minden követ megmozgatott, hogy felvegyék. Persze az sem volt fenékig tejfel, mert a városban nem tudtak elhelyezkedni, el kellett költözniük valahová az isten háta mögötti kis településre. De legalább párjukra találtak az egyetemen.
jan. 1. 14:58
7/8 anonim válasza:
Élőben kell ismerkedni. Ma is régen is!
8/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül tehet róla. Ha nem a mai társadalmi normák szerint él valaki már offolják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!