Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan csaj akit ma este nem fog megdugni senki?
Figyelt kérdés
dec. 31. 19:13
21/43 A kérdező kommentje:
18 fogalmad sincs😉
dec. 31. 20:04
22/43 A kérdező kommentje:
20 miért kéne bármit is mentenem?? Összekeversz magaddal😁
dec. 31. 20:06
23/43 Eric Griffin válasza:
#22, pont ez a vicc, hogy nem kell. Magadtól járatod le magad, kérés nélkül
24/43 A kérdező kommentje:
23 te mekkora lúzer vagy..
dec. 31. 20:15
25/43 Eric Griffin válasza:
Pali, 30 felett vagy, ilyen kérdéseket írsz ki egy anonim oldalon, és van pár érdekes megnyilvánulásod. Ugye nem sértelek meg azzal, ha azt mondom pont hidegen hagy, hogy egy ilyen bohóc mit gondol rólam
26/43 anonim válasza:
Engem se fog ma megdugni senki... 🤷♀️
27N
27/43 cinderella_ válasza:
Teázásra hivtál, nem 👉👌-ni. 😳
28/43 StevenUp válasza:
ma 20:26
Igazából Monopolyzni hívtalak, csak mivel nem szeretek veszteni így került szóba a tatratea.
Aztán monopoly közben ha megszorul az ember, sok mindenre képes egy kis munkáshitelért 😀
29/43 cinderella_ válasza:
Te már mindent elterveztél. 🙄😅
Vedd elő, aztán meglátjuk ki szorul meg. 🤭
30/43 anonim válasza:
Simán együtt tölteném egy ápolt nővel a ma estét, de... Kb lehetetlen. Napokkal ezelőtt elkezdtem keresni, semmi.
Pedig nem vagyok randa, ápolt vagyok, és kellő EQ-val is rendelkezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!