Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jönnek a szexrobotok. Mi lesz a nőkkel, ha már senki sem akarja őket megdugni?
Figyelt kérdés
Küszöbön a következő szexuális forradalom. Nem beszél vissza, nem megy az idegeidre, nem költi feleslegesen a pénzed. Hűséges és engedelmes.
Ez a szexrobot, mesterséges intelligenciával turbózva!
2021. szept. 7. 20:16
1/56 anonim válasza:
Én akkor is maradok a hús-vér nőknél.
3/56 anonim válasza:
Én vásárolok egyet. A faxomnak sem kell a valódi női hisztéria. 😃
4/56 anonim válasza:
A kérdés poén vagy komoly?
és na majd lesz farkas mikrobi, aki mindig kemény és csak 1 nap után merül le. Mi lesz velünk pasikkal? És mi lesz akkor ha a szexrobotok megismerik egymást és elkezdenek szaporodni....
Veszélyes dolgok ezek
5/56 anonim válasza:
Kevesebben fognak kéretlenül rám írni ismerkedő szándékkal.
Kevesebben fognak beszólogatni az utcán.
Kevesebb gyűlölködés lesz a nők felé.
Valószínűleg csökkene a szexuális erőszakok száma.
Könnyen szűrhető lenne, hogy ki alkalmas párkapcsolatokra.
Mindez úgy, hogy nekem egy fillérbe se kerülne. Nőként én nagyon várom!
7/56 anonim válasza:
Gondolom lesznek férfi szexrobotok is, mi lesz a férfiakkal, ha már senki nem akar velük dugni?
9/56 anonim válasza:
Nem fog működni. Egy ideig nagy érdeklődés lesz iránta, de amikor kimerül a testi élvezetben, és semmi féle interakciót nem lehet a robottal folytatni, onnantól behal az egész. Egy nővel lehet interakciót folytatni. Elmenni ide oda, otthon társas, ha beteg vagy ápol, tudtok jókat dumálni. Egy robot ezeket nem tudja. A mostani AI is rettentő buta, hiába próbálják beállítani a Terminátor dolgot. Ugyanolyan lesz mint a 3D tévé. Amikor megjelent, mindenki oda volt a technikáért és mindenkinek 3D tévé kellett, de idővel behalt az egész. Ugyanez lenne egy szex robottal. Lehet bármilyen élethű cyberskin anyagból, ha képtelen a kommunikácóra és interakcióra. Az ember meg társaslény, bármennyire is tagadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!