Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szilveszterkor buliban könnyeb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szilveszterkor buliban könnyebb megdugni csajokat mint máskor?

Figyelt kérdés
Igaz az, hogy ilyenkor sokkal jobban kaphatóbbak a nők, mert el vannak keseredve, hogy nincs pasijuk?
dec. 31. 01:14
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Alkohol plusz drog persze
dec. 31. 09:27
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Akkor ne alszenteskedj. Buli=dugás!! De ti nem azért mentek ki rakva mindenrtek, közben meg otthon van a ferjetek akit állítólag nagyon szerettek.
dec. 31. 10:45
 13/30 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok ha nem tűnt volna fel
dec. 31. 10:58
 14/30 anonim ***** válasza:
80%
Ugyan olyan mint a többi buli ilyen téren. Ha nagyon kívánom akkor engedem hogy nyomuljanak
dec. 31. 11:05
 15/30 Zizizabalo válasza:
100%
Ha jóképű vagy, akkor mindenhol könnyű. Ha ocsmányul nézel ki, akkor egyből leráznak, és még creepy-nek titulálnak. Saját szememmel láttam és tapasztaltam.
dec. 31. 21:45
 16/30 Zizizabalo válasza:
64%

Mekkor álszent dolog ez a nem dugni megyünk kijelentés.

Az igaz, hogy nem azért mennek, hogy a ronda sráccal lefeküdjenek, de ha van egy jóképű magas srác, azzal mehet a "szórakozás" bármikor, még ha van barát, akkor is, nemhogy ha szingli. Ez a való világ emberek.

dec. 31. 21:47
 17/30 A kérdező kommentje:
ennyi. tűpontos
dec. 31. 22:59
 18/30 anonim ***** válasza:
12-esnél a megapont!!!
jan. 1. 16:32
 19/30 anonim ***** válasza:
16-os tényleg tűpontos.
jan. 1. 16:33
 20/30 anonim ***** válasza:
62%

"Férfi vagyok ha nem tűnt volna fel"

De, tudjuk hogy egy ostoba f.sz vagy! Aki még bulizni sem volt soha! A nőkhöz meg végképp nem ért!

jan. 1. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!