Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilveszterkor buliban könnyebb megdugni csajokat mint máskor?
Figyelt kérdés
Igaz az, hogy ilyenkor sokkal jobban kaphatóbbak a nők, mert el vannak keseredve, hogy nincs pasijuk?dec. 31. 01:14
12/30 anonim válasza:
Kérdező! Akkor ne alszenteskedj. Buli=dugás!! De ti nem azért mentek ki rakva mindenrtek, közben meg otthon van a ferjetek akit állítólag nagyon szerettek.
13/30 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok ha nem tűnt volna fel
dec. 31. 10:58
14/30 anonim válasza:
Ugyan olyan mint a többi buli ilyen téren. Ha nagyon kívánom akkor engedem hogy nyomuljanak
15/30 Zizizabalo válasza:
Ha jóképű vagy, akkor mindenhol könnyű. Ha ocsmányul nézel ki, akkor egyből leráznak, és még creepy-nek titulálnak. Saját szememmel láttam és tapasztaltam.
16/30 Zizizabalo válasza:
Mekkor álszent dolog ez a nem dugni megyünk kijelentés.
Az igaz, hogy nem azért mennek, hogy a ronda sráccal lefeküdjenek, de ha van egy jóképű magas srác, azzal mehet a "szórakozás" bármikor, még ha van barát, akkor is, nemhogy ha szingli. Ez a való világ emberek.
17/30 A kérdező kommentje:
ennyi. tűpontos
dec. 31. 22:59
20/30 anonim válasza:
"Férfi vagyok ha nem tűnt volna fel"
De, tudjuk hogy egy ostoba f.sz vagy! Aki még bulizni sem volt soha! A nőkhöz meg végképp nem ért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!