Ki ért velem egyet, hogy amiért -12 °C-t mondanak Szilveszterre, éppen ezért többet kell vedelni, hogy ne fázzunk és könnyebb legyen az ismerkedés? :-P
Figyelt kérdés
Awesome 18/L
<3
2014. dec. 29. 19:31
2/11 anonim válasza:
Oké hajrá csináld csak :)
De én inkább max pár pohárkával iszok. Ismerkedni pia nélkül is simán tudok.
3/11 anonim válasza:
Nincs is annál nagyobb szégyen, amikor a csajok részegen fekusznek valahol.. és kozbe 10en átmennek rajta.
4/11 anonim válasza:
Aki egy full részeg csajra rámászik ráadásul mások után az sem igényesebb mint maga a csaj :)
5/11 Noren1989 válasza:
Szerintem minden nap jó alkalom az ivásra....de ennél is többet hogy igyak ? XDD 25/f
6/11 anonim válasza:
Én akkor is iszok szilveszterkor ha +5fok lesz:D
7/11 anonim válasza:
Az alkohol nem ad melegséget. Ha akkora fűtő hatása lenne akkor az a hajléktalanok nagy része nem fagyhalálban halna meg ;)
Elég gáz,ha neked csak hót részegen megy az ismerkedés :D
8/11 anonim válasza:
Ez egy jó ok a vedelésre,vigyázz nehogy elaludj az árokban kómásan mert mirelitpipi lesz belőled.
9/11 anonim válasza:
Elárulom hogy az alkohol kitágítja a hajszálereket
ezzzzzzáltal hamarabb kihűlsz és megfagysz :D
17/F
10/11 anonim válasza:
7 és 9 válaszoló jól mondja.. Csak te érzed azt a meleget, de a tested fázik.. igyatok teát az melegen tart :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!