Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan figyeljünk egyszerre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan figyeljünk egyszerre magunkra és a párunkra is szex közben?

Figyelt kérdés

Elkezdtem megtanulni maszturbálni, párkapcsolatban eddig sosem sikerült elmennem. Most egyedül végre sikerült, sőt, sorozatorgamusom is van. Van azonban egy baj. Vannak olyan intentíz orgazmusaim, amikor teljesen önkéntelenül gyorsan zárom össze a lábamat vagy fordulok el másik irányba. Nyilván ha együtt vagyok egy férfival, ez nem túl szerencsés. A nőktől kérdezném, hogy egy is egy tanulható dolog, hogy úgy legyen orgazmuson, hogy közben csökkentem az önkéntelen mozdulatok intenzitását?

Meséljetek kérlek (akár privátban), hogy nálatok ennek mi volt a folyamata.

tegnapelőtt 00:27
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Nálam csak olyan van masztikor, hogy megfeszítem a combizmaim. Ezért állva kizárt, kar a maszti, akar a szex,
tegnapelőtt 00:36
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Érdekes, nekem barátnőm, amikor elmegy a farkamon, akaratlanul is tolja el magát elélvezés pillanataiban. Mármint megvan, aztán összezárnak a lábai, érzem, hogy tol el. I dunno why...
tegnapelőtt 00:38
 3/10 A kérdező kommentje:

#1 igen, én is megfeszítem. Vagy hirtelen kitárom, vagy összezárom, de még nem jöttem rá, mitől függ.

#2 és utána újra készen áll? Csak akkor eltol, kipiheni magát picit és jön a következő? Én korábban azért toltam el magamat, mert fájt, de nem tudom, hogy mos tennék...

tegnapelőtt 00:46
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Elment és én is, utána pihi, tusolás. Őszinte embernek ismertem meg a barátnőmet, nem lenne értelme eltitkolnia, ha bármi is fájna neki ott lent. 1. Átlag méretem van, 2. nem úgy dugok, mint egy ütvefúró, inkább technikásan.
tegnapelőtt 00:57
 5/10 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz mindkettőtöknek ✋
tegnapelőtt 01:00
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Ne gondolkozz ezen. Engedd el magad, és majd alakul. Szerintem a férfiaknak kifejezetten izgató, ha intenzíven élvezel.
tegnapelőtt 01:14
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

Férfi vagyok, számomra eszméletlen izgató ha a nő úgy élvez, hogy úgymond “rángatózik” önszánta nélkül.

Ilyenkor csak mosolygok mindig egy jót és eszméletlenül büszke vagyok magamra is, hogy egy ilyen intenzív orgazmust tudott elérni velem.

Ilyenkor az sem zavar, ha neki elég volt a szex. Annyi kérésem van ilyenkor, hogy engem ne hagyjon teli tárral, mert így a fair :DD

De ezen ne rágódj, próbálj meg ellazulni és ne görcsölj rá.

Hidd el ez nem rossz dolog, sőőt…

tegnapelőtt 08:36
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi mindkettőtöknek :)

Nekem tényleg az a bajom, hogy mi van, ha véletlen megrúgom a másikat? Hogy tudok tudatosan figyelni a testemre, miközben elvileg pont, hogy picit önzőnek kellene lennem és magamra kell koncentrálnom?

tegnapelőtt 11:06
 9/10 érdeklődő35 ***** válasza:
71%
Max akkor tudod megrúgni, ha a lábad a nyakában van. Minden más helyzetben -szerintem mint a 7#es, -csak a böszkeség érzése lenne 🤩🥳
tegnapelőtt 12:22
 10/10 anonim ***** válasza:
71%
Nem kell odafigyelni, vagy mondanám inkább úgy, hogy nem is lehet. Semmi komoly sérülést nem tudsz okozni, és ő is tud navigálni közben, ha ki kellene térnie.
tegnapelőtt 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!