Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan figyeljünk egyszerre magunkra és a párunkra is szex közben?
Elkezdtem megtanulni maszturbálni, párkapcsolatban eddig sosem sikerült elmennem. Most egyedül végre sikerült, sőt, sorozatorgamusom is van. Van azonban egy baj. Vannak olyan intentíz orgazmusaim, amikor teljesen önkéntelenül gyorsan zárom össze a lábamat vagy fordulok el másik irányba. Nyilván ha együtt vagyok egy férfival, ez nem túl szerencsés. A nőktől kérdezném, hogy egy is egy tanulható dolog, hogy úgy legyen orgazmuson, hogy közben csökkentem az önkéntelen mozdulatok intenzitását?
Meséljetek kérlek (akár privátban), hogy nálatok ennek mi volt a folyamata.
#1 igen, én is megfeszítem. Vagy hirtelen kitárom, vagy összezárom, de még nem jöttem rá, mitől függ.
#2 és utána újra készen áll? Csak akkor eltol, kipiheni magát picit és jön a következő? Én korábban azért toltam el magamat, mert fájt, de nem tudom, hogy mos tennék...
Férfi vagyok, számomra eszméletlen izgató ha a nő úgy élvez, hogy úgymond “rángatózik” önszánta nélkül.
Ilyenkor csak mosolygok mindig egy jót és eszméletlenül büszke vagyok magamra is, hogy egy ilyen intenzív orgazmust tudott elérni velem.
Ilyenkor az sem zavar, ha neki elég volt a szex. Annyi kérésem van ilyenkor, hogy engem ne hagyjon teli tárral, mert így a fair :DD
De ezen ne rágódj, próbálj meg ellazulni és ne görcsölj rá.
Hidd el ez nem rossz dolog, sőőt…
Köszi mindkettőtöknek :)
Nekem tényleg az a bajom, hogy mi van, ha véletlen megrúgom a másikat? Hogy tudok tudatosan figyelni a testemre, miközben elvileg pont, hogy picit önzőnek kellene lennem és magamra kell koncentrálnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!