Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire figyeljünk anális szexnél?
Tisztaság legyen!
Gumival, sikosítót ne sajnáld. Jó a vízalapú.
Ha eléggé felizgatod, kinyalod előtte, vagy esetleg elélvezteted punciban, kellemesebb érzés lehet neki.
Tágítás először a nyelveddel, utána ujjak. Eszköz sem rossz, de helyettesíthető.
26/F
Nem tudom, hogy a barátnőd hogy van vele, de én jobban szeretem előtte beöntéssel megtisztítani magam. Így nem kell attól aggódnom, hogy magam alá csinálok vagy hogy valami "olyan" lesz, és könnyebben el is tudok lazulni így. Természetesen ez nem kötelező.
Ha használtok gumit, csak víz alapú síkosító jöhet szóba, egyébként anális játékokhoz a legjobb az olaj vagy valamilyen olaj alapú síkosító.
Én a helyedben nem rohannék olyan nagyon, első alkalommal szerintem inkább még ne dugd be a farkad oda. Elég, ha az ujjad megszokja. Kezdésnek ha már fel van izgulva rendesen, az egyik síkosított ujjadat dugd be a fenekébe és ne mozgasd, csak tartsd bent. Közben izgathatod a csiklóját, ujjazhatod a hüvelyét. Ő pedig koncentráljon arra, hogy a záróizmát tartsa ellazulva, tehát ne szorítsa az ujjadat. Ha sikerül neki, akkor a fenekében lévő ujjadat hajlítsd be masszírozd a hüvelyét. Később megpróbálhatod finoman ki-be húzogatni az ujjadat. De csak lassan - könnyen olyan érzést kelthet, mintha besz_rna. Ha még így is ellazítva tudja tartani a záróizmát, megpróbálhatod két, majd három ujjal. Végül pedig a farkaddal.
Az, hogy neki fájni fog-e, az csak rajtatok áll. Függ tőled, hogy mennyire vagy durva vele, illetve függ tőle, hogy közli-e veled folyamatosan, mit érez.
Ami a játékszereket illeti, vannak nagyon jók, de azzal még ráértek.
22/L
miért, magadnak hogy csinálnád?
19l
Es amit mindig elfelejtenek ...
Mindig az iranyit akit eppen :-)
Vagyis pl poznak a lovaglo jo mert ott a csaj iranyitja a behatolast es a ritmust
Ha ujjazod akkor tedd a kezet a csuklodra h iranyitani tudjon teged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!