Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom (férfi) élvezi az anális szeretkezést?
Nos az van, hogy már 5 éve vagyunk együtt és most jött el az a pont a szexbe, hogy bevállaltuk az anált.
Próbáltuk korábban nálam (nő) de nekem nem tetszett (ujjazás). Nemrég kezdtem érezni, hogy a párom akarja, odahúzta a kezem és megujjaztam. Fura volt, de élvezte. Úgy tudom ott van G pont a férfiaknak.. A kérdésem az lenne, hogy ez más hetero férfi vágya közt is van?
Nekem kicsit romlott a férfiassága a szemembe, bár kicsit izgató is volt.
21/N
Jönnek már a látens buz
is hozzászólások, amivel nem kell foglalkozni. Sok irigy csicska,akinek semmi sem jut, plane nem ez...
nezd, mint pasi, neki is vagya felfedezni a sajat testet es kivel elje meg, ha nem veled?
nekunk ott a prosztatank amit ha massziroznak az brutal jol tud esni, es hat ha nem ott lenne, hanem a terdunkon, akkor azt massziroztatnank, de "sajnos" nem ott van:)
ettol meg nem lesz b.zi, meg ferfiatlan, ki akarja probalni es megbizik benned annyira, hogy ezt veled akarja megelni.
ha neked ez nem elfogadhato, akkor finoman kozold vele, hogy szivesen masszirozod kivulrol, de belulrol te nem szeretned. ennyi.
az is lehet csak ki akarja probalni, milyen aztan rajon, hogy annyira nem egy was ist das es elengedi.
ez egy eleg intim tema sztem egy pasinal, kezeld erzekenyen.
sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!