Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom (férfi) élvezi az anális szeretkezést?
Nos az van, hogy már 5 éve vagyunk együtt és most jött el az a pont a szexbe, hogy bevállaltuk az anált.
Próbáltuk korábban nálam (nő) de nekem nem tetszett (ujjazás). Nemrég kezdtem érezni, hogy a párom akarja, odahúzta a kezem és megujjaztam. Fura volt, de élvezte. Úgy tudom ott van G pont a férfiaknak.. A kérdésem az lenne, hogy ez más hetero férfi vágya közt is van?
Nekem kicsit romlott a férfiassága a szemembe, bár kicsit izgató is volt.
21/N
Nem rossz de annyira nem erőltettem egyik nőnél sem.
De kizárólag orállal egybe úgy az igazi.
P pont, mint Prosztata ingerpont.
Igen, a végbélen át benyúlva, kb 5-7 cm mélyen, a pénisz felőli oldalon kitapintható enyhe dudor lesz az.
Én még nem próbáltam élvezésig masszírozni, azaz próbáltam volna, csak elfáradt a kezem, és nem jött össze, de állítólag el lehet tőle élvezni.
#2 a megdugás és az ujj ég és föld. Szerintem az, hogy jól esik ott érintés, vagy akár érdekes a prosztata dolog, az egész más, minthogy valaki azt akarja, hogy keféljék, szerintem ez utóbbi elég ritka lehet, az ujjas dolgok azok jobban előfordulnak.
És ott is érezni, hogy az, hogy bedugja az ujját a lány az nem teszi a férfit annyira nőies szerepbe, de ha felhúzza a lábát mint egy csaj és kefélik, akkor az nőies szerep.
Szóval itt jó nagy különbségek vannak.
Megfogom a kezed és úgy mondom halkan: a pasid látens köcsög.
Aki mást állít, az magának is hazudik.
Ne mondd, hogy én nem figyelmeztettelek.
#7 Nem baj, ha valaki b*zi.
Csak ettől a normális nőknek okádni kell.
Ilyet csak a b*zik csinálnak, senki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!