Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan jó lenne egy Rendőrel szeretkezni régóta vágyom már rá ez fétis? 22 l
Figyelt kérdés
Ez fétis vagy inkább szexuális vágy az hogy régóta álmodozom arról hogy együtt legyek egy rendőrel pl egyenruhában lenne ,nem tudom miért de a rendőrök olyan komolyak vagy nem tudom jól is néznek ki sportosak vágyakozom róla hogy szexeljek egy rendőrel.
De mondjuk egy biztonsági őr vagy egy polgár őr vagy közterület felügyelő az is jó lenne de nem tudom miért de vonzodom az ilyen biztonsági komoly emberekért.
2019. máj. 29. 11:25
1/13 anonim válasza:
Lehet tudat alatt bejönnek az egyenruhás fickók.
2/13 anonim válasza:
Az egyenruha engem is izgat..főleg a tűzoltó. De bejön meg a tanár is..bár az nem egyenruhás..
3/13 anonim válasza:
Kovács hadnagy vagyok keres bátran.
4/13 anonim válasza:
Mert a hatalmat társítjátok az ilyen foglalkozásokhoz, akiknek jó alárendelődni.
Valójában az igazság az, hogy ők is a feljebbvalóik parancsaira ugrálnak.
5/13 anonim válasza:
Nem vagy ezzel egyedül. Én is vonzódom az egyenruhás férfiakhoz. Olyan igazi férfiak.
6/13 anonim válasza:
Én szivessen megbilincselnélek kerdező!-)
7/13 orton válasza:
Egyenruha -> kiváltság -> őrző/védő szerep. Mint az ősidőkben a nők a legerősebb harcoshoz vonzódtak, aki megvédi őket. Nyilván az egyik legférfiasabbnak tűnő tevékenység tudat alatt manapság is a nőknek.
8/13 anonim válasza:
Katona nem jó? Azok elintéznek 6 hónap szolgálat után mint a sicc !
9/13 anonim válasza:
Majd lesz aztán sírás-rívás, ha megbilincsel!:)
10/13 anonim válasza:
Az egyik "kedves" válaszadó szerint férfiasnak tűnő foglalkozás... haverka, próbáld ki és rájössz, hogy nem csak tűnő, hanem az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!