Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat, hogy egy nő egyetem mellett prostiként is dolgozik és végül nem fejezi be tanulmányait?
Figyelt kérdés
Mi lehet az oka?dec. 30. 16:48
1/8 anonim válasza:
Igen megesik, pl beszélgettem olyan tanárnak tanuló nővel aki inkább prosti maradt, mivel sokkal jobban fizet. Ha jól rémlik ő pont befejezte a tanulmányait.
Viszont olyan lányokkal is beszélgettem akik nem hagyományos módon voltak prostik, hanem a modern kori kurvulást kezdték. Neten képek, videók, bugyi eladás. Kamera modellek stb.
Ilyenből több is volt akik elkezdték az egyetemet, de nem az eszükről voltak híresek, inkább a család nyomására. Ők kurvulás nélkül is kibuktak volna.
3/8 Senior Séf válasza:
40éve két ilyen is volt a környezetemben. Ma már persze egyik sem űzi az ipart, de akkoriban megéltek belőle.
4/8 A kérdező kommentje:
3-as! Megéltek vagy jól éltek belőle?
dec. 30. 17:09
5/8 anonim válasza:
Két lány csoporttársam is csinálja.
Nem éjjel-nappal, max 2-3 pasi naponta.
7/8 A kérdező kommentje:
5-s! Rosszlányokon hirdetnek? Hogy megy? Hogy bírják?
dec. 30. 19:37
8/8 gabor49 válasza:
igen sok van abbol fizetik a tandijat és az alberletet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!