Előfordulhat olyan, hogy a nappali tagozaton szombaton is van óra?
Júniusban kaptam kézbe az éretsségi bizonyítványomat, a jelentkezést pedig februárban adtam be az Egri Eszterházy Károly Katolikus Egyetemre.
Szeptember 9-én indultunk először, azóta csak hétkoznapon vannak órák, viszont egy ismerősöm említette, hogy nappali tagazaton nekik a DE-én kétszer volt szombaton is tanítás, két évvel ezelőtt.
Itt ez még nincsen egyelőre benne az órarendemben, de elképzelhető?
igen, ugyanis vannak áthelyezett munkanapok...
Két éve a március 14-et március 26-án kellett ledolgozni; az október 31-et pedig október 15-én.
Egyrészt van, amikor a szombaton munkanap, másrészt egyes fakultációkat van, hogy kénytelenek akkor megtartani (órarendi ütközések, vagy pl. gyakorló terem felszabadulása végett).
Ha a tárgyfelvétel már lezárult (szerintem lassan már mindenhol), akkor az órarended már fix, egyedül annak járj utána, hogy a munkaszüneti napokat pótoltatják-e (nálunk például nem) a megadott szombatokon.
Köszönöm!
Ki melyik Egyetemre jár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!