Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anális szexnél kap a szigmabél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szexnél kap a szigmabél is vagy csak a végbél van dolgozva? A sperma a szigmabélbe kerül?

Figyelt kérdés
Páldául egy 20 centit elérő pénisz meddig ér el ha tövid dugja a partner?

dec. 30. 14:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
20 cm nél már kaphat a szigma is és a sperma is oda fog menni. Átlag 12-14 es méretnél ez nem lesz baj. De miért fontos ez?
dec. 30. 17:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Mert szűkebb a szigmám és kicsit élesebb a kanyar benne és még sosem csinálták nekem oda.
tegnapelőtt 01:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Az anatómiához nem értek, de olyan pasiként, akinek az átlagosnál nagyobb farka van, plusz eléggé nagyot is tudok vele lőni, engem kifejezetten izgat, hogy anális élvezésnél egészen mélyre tudom küldeni az anyagot. Alapból jó érzés, amikor bent van tövig, és úgy megyek el, de a tudat, hogy belül olyan helyre is jut belőle, ahova úgymond normál körülmények nem szokott, plusz a csaj reakciói közben, na ez így együtt roppant mód izgató. ;)
tegnap 07:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!