Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen szituációban láttatok már meztelen fiút, ami nem szex volt?
Gólyazábor jól megalazták hugyozták köpték rúgták +2 pont q csapatnak
Rá nyitottam apámra amikor kiszállt a kádból
Kórház gyerek osztály folyosóra ki volt tolva egy kis csákó magánál se volt keze lába kötélen 1 száll kukába
Voltam 10 éves
Kerti zuhanyzó alatt szomszéd kisfiúval együtt zuhiztunk pucéran én 7 éves voltam Ő 9
Remélem ki tudtad verni rá a kukikádat te szerencsétlen
N30
Nudista strandon.
Lakótársam feküdt a kádban, én meg rányitottam.
Zuhanyzáskor bármely exem vagy a mostani párom.
Húgom pasijat amikor szex után ( vagy legalább is azt gondolom azt csinálták), ment tusolni.
Voltam akkor 22 éves, de azt kell mondjam, tökéletes testű barátja volt!
No privát!
Nyári táborban véletlenül rányitottam az egyik osztálytársamra.
Szintén táborban a fiúk "tréfából" az egyik társukat kitették a zuhanyzóból törülköző és ruha nélkül.
Páromat rendszeresen, korábban nyári táborban. Vetkőzős társasjáték szílveszterkor.
Ami viszont a legfurcsább volt, egyszer a párommal este sétáltunk haza az utcán és egy meztelen srác sétált a másik oldalon, csak a zoknija volt rajta és eléggé takargatta magát. Nem tudom hogy került abba a szituációba.
Nővérem barátját, akkor még tini voltam (ranyitottam tusolas közben)
Kórházban (idegen srác)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!