Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyi ideig fáj a segglyukatok egy durvább vagy lájtosabb anál szex után? Volt, hogy nagyon fájt és nem bírtatok nagy dolgot produkálni sem?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 01:02
1/10 anonim válasza:
Nem még soha. Nem szoktuk "annyira" vadul csinálni!
2/10 anonim válasza:
Olyan hogy nem tudtam utána nagy dolgot"produkálni", olyan sosem volt. Igazából csak az elején kellemetlen, utána élvezhető.
3/10 anonim válasza:
Az elején mindenképp lassabb a tempó, míg enged a feszítés. Utána lehet normalis szintig. Én másnap reggel, ha este/ejjel csináljuk, meg érzem, hogy mit csináltunk, de nem mondható fajdalomnak.
6/10 anonim válasza:
Volt, hogy másnap egész nap fájt és kellemetlen volt leülni. De ez azért volt,mert türelmetlen volt a férjem. Aztán persze sajnálkozott.
Ha nem bír vk nagy dolgot produkálni, az szerintem pszichés alapon van, fél a fájdalom megjelenésétől S ezért vissza tartja. De ezt fejben le lehet győzni szerintem.
8/10 anonim válasza:
Fájni nem szokott utána. Olyan meg sose volt hogy WC-re ne tudnék menni. Fokozatosan óvatosan csináljuk. Így a vége felé lehet keményebben. Ilyenkor másnap reggel esetleg még este is érzem de nem fájdalom.
9/10 anonim válasza:
A barátnőmmel gyakran csináltuk. Volt, hogy óvatosan vsunaltuk, nyalassal, ujjazással, de volt, hogy csak úgy durranás bele. Mindegyik tetszett neki. De volt, hogy naponta többször is. Nagyon jól birta az anusa. És nagyokat élvezett
10/10 anonim válasza:
Volt hogy egy 20/6 ős pasival csinaltam aki be is durvuló az után fajt egy ideig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!