Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha maszturbálsz akkor a puncid lüktet vagy a segglyukad? Én nemtudom eldönteni hogy a puncim lüktet e vagy a segglyukam lehet hülyén hangzik a kérdés de tényleg fogalmam sincs hogy melyik lüktet
Figyelt kérdés
Kort is írjatok!
És csak lányok válaszoljanak mert ez a kérdés kizárólag lányoknak szól mert csak a lányoknak van puncijuk tudomásom szerint és tőlük szeretném látni a választ!
19L
2023. máj. 18. 18:55
1/38 anonim válasza:
2/38 anonim válasza:
Csak a csiklóm.
Miért lüktetne a fenekem?
M
1? Mindenki más és más.
3/38 anonim válasza:
Olyat én még sosem éreztem, hogy a fenekem lüktetne. A puncim lüktet! 23N
4/38 anonim válasza:
Te sem nő vagy az tuti biztos. Ez is valami hülyegyerek esti f@cverős kérdése. 😑😮💨
5/38 anonim válasza:
Nekem egyszerre tud lüktetni a vaginalyukam és az ánuszlyukam is.
7/38 anonim válasza:
Igen, hülyén hangzik. Mert HA puncid lenne, igenis, EL TUDNÁD DÖNTENI! Szóval neked p.csöd van 19L(ajos)
8/38 A kérdező kommentje:
Lányvagyok!!!
Csak még tapasztatlan!
2023. máj. 18. 20:11
9/38 anonim válasza:
19 évesen tapasztalatlan lány vagy?
Na ne viccelj 19Lajos…
Én 19 évesen már 6-7 éve maszturbáltam rendszeresen
10/38 A kérdező kommentje:
Egyébként én mindig azt érzem hogy a segglyukam lüktet nagyon
Régen azt hittem hogy a seggemnél is van szívműködés és azért lüktet mert kettő szívem van ha össze törne egyik akkor használatba veszem a másikat😂
2023. máj. 18. 20:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!