Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő, akivel imádok szexelni azt kérné, hogy smároljatok vele közvetlen azután, hogy beleélveztetek a szájába, megtennétek?
Összejárok szexelni egy lánnyal (talán lesz köztünk több is, ez még nem biztos). Nagyon szeretjük a szexet, eléggé egymásra vagyunk hangolódva. Tegnap felhozta, hogy ő nagyon szeret teleélvezett, g*cis szájjal smárolni (az exével elvileg sokszor csinálták) és szeretné velem is kipróbálni. Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban? Fiúk és lányok válasza is jöhet!
28F/28L
Férjemet nem kell kérni
Mindig megcsókol utána
Miután ő is szájjal kényeztet engem sem zavar ha csókolózunk.
40n
Mit fonnyáskodsz ember. Én is tisztára szopom a f*szt miután pinámba volt saját test nedvétől ne undorodjon má az ember
Hogy lehetsz ennyire nyomi pasi
Én a csaj helyébe dobnàlak nem kéne ilyen finnyás picsu fiúcska
N
#16 köszi, hogy ezt leírtad. Lehet picit túloztál, de nagyjából egyet értek veled
Én fiú vagyok és velem volt már olyan, hogy egy jó szopás után akartam csókolózni a nővel aki erre úgy reagált mintha SOHA nem lett volna vele ilyen. Először hezitált, aztán kérdezte, hogy biztos akarod ,hisz az előbb szoptalak le? Stb… és láttam rajta, hogy meg van lepődve… pedig aztán sokkal idősebb és tapasztaltabb volt nálam. (De aztán sikerült elengednie magát és úgy éreztem utána, hogy ez nagyon felizgatta, sokkal szenvedélyesebben csókolózott). Szerintem ezt nem merte megcsinálni mással vagy már mondták neki, hogy így nem…
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nagyon sok finnyás kisfiú van…. Pedig én aztán azt hittem, hogy ezen nem kell fennakadni és nekem sosem volt kellemetlen, hiszen a SAJÁT nemi szervemről és nedvemről van szó és nem máséról. Ennyi erővel pinát se nyalj… már ne haragudjatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!