Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinyalni a páromat miután beleélveztem? Ki az aki csinálja? Milyen érzés? Ad hozzá plusszt?
Figyelt kérdés
febr. 29. 20:11
1/13 anonim válasza:
Én csináltam egyszer semmi plusz nem volt benne
2/13 anonim válasza:
Én is csináltam, de nem volt semmi különös érzés.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, holnapra tervezem és amikor elkepzelem, felizgat. Lehet túl gondolom? Nem tudom.De ha nem ad semmi extra érzést azért valamiért megpróbálnám, de inkább engedjem el?
febr. 29. 20:16
4/13 anonim válasza:
Te érzed próbáld ki azt majd el döntöd te magad
5/13 anonim válasza:
Alapból elmész benne, és aztán fogod kinyalni.
Ergo az izgalmi állapotod már 0 lesz. ..
Szerinted fog pluszt adni?
6/13 anonim válasza:
"Ad hozzá plusszt?" Ami benne van annyit biztos...
7/13 anonim válasza:
Mármint közülünk ki csinálja meg hogy kinyaljuk a párod miután beleélveztél? :D
9/13 anonim válasza:
Én csináltam már többször. Főleg olyankor, ha én előbb végzek és ő még nem jutott el a csúcsra.
10/13 A kérdező kommentje:
7😀😀😀
Köszi a válaszokat.
márc. 1. 04:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!